Leģendārā Vanga atklāja, ka šai zodiaka zīmei ir īpaša misija uz Zemes. Līdzšinējie mīti par šo zīmi ir galīgi ačgārni!

Šajā rakstā runāsim par jaunu redzējumu attiecībā uz šo zodiaka zīmi, kuru savulaik sniegusi leģendārā bulgāru gaišreģe Vanga. Viņa paudusi, ka viņi ir saistīti ar augstākiem spēkiem, turklāt šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, viņasprāt, ir īpaša misija uz Zemes.

Tiek uzsvērti Vangas pravietiskie apgalvojumi par to, cik nozīmīga ir šīs zodiaka zīmes izpratne par psiholoģiju un finanšu pratību, kā arī sniegta norāde uz astroloģiskiem notikumiem, kas maina šīs zīmes nākotni.

Ko tad Vanga mums, par šo zodiaka zīmi, gribēja pavēstīt? Pirmā un pati svarīgākā lieta ir mūsu misija uz Zemes. Viņiem, pēc viņas domām, noteikti ir jāatpazīst ļaunums un jāizrāda labestība. Viņu uzdevums ir uzvarēt slikto un izplatīt gaismu it kā viņi būtu pasaules astroloģiskie sargi.

 

Bet kā tad ar maģiju? Vanga apgalvo, ka maģija nav nekas cits kā Skorpionu otrais vārds. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir īpašas iedzimtas dotības mistisku izpausmju jomā. Bet ir svarīgi atzīmēt, ka šī maģija ne vienmēr ir melna. Tā ir maģija, kas var mainīt pasauli un palīdzēt tiem, kam tas ir vajadzīgs.

Bet draugi, tas vēl nav viss! Arī finanses un karma ir svarīgas lielās Skorpiona mīklainās dabas sastāvdaļa. Vanga mums apliecina, ka, pateicoties īpašajiem sakariem ar augstākiem spēkiem, Skorpioni viegli atrisina karmiskās problēmas un paceļas uz labklājības virsotni.

Bet – kā gan tas ir saistīts ar astroloģiju un psiholoģiju? Vanga saka, ka, neizprotot savu iekšējo būtību un finanšu noslēpumus, cilvēks nevar gūt panākumus. Tā ir kā saliekamā puzle, kurā katram gabaliņam ir sava nozīme. Tāpēc draugi, gatavojieties atklāt visas savas dvēseles kārtis un doties ceļā uz finansiālu harmoniju.

Bet kā mūsdienu astroloģija skatās uz Vangas pareģojumu? 2023. gadā Skorpiona patrons Marss ieiet Strēlnieka zīmē, bet 2024. gadā Plutons, otrais patrons, pārceļas Ūdensvīrā. Tas nozīmē, ka Skorpioni kļūs vēl noslēpumaināki un misticisma auras apņemti. Aizmirsti visu, ko par viņiem zinājāt iepriekš. Vai esi gatavs plašai astroloģisko dziļumu izpētei? Tad uz priekšu!

Un šeit ir mūsu aizraujošā ceļojuma pirmā pietura, draugi! Vanga neatlaidīgi mudina mūs lauzt ar Skorpioniem saistīto stereotipu tīklu.

Aizmirsīsim visus šos negatīvos aizspriedumus un mītus, kas izveidojušies attiecībā uz šo noslēpumaino horoskopa zīmi. Pati Vanga apgalvoja, ka Skorpioni uz saviem pleciem nes misiju, kas ir tālu no tumšiem stereotipiem.

Mīts par indīgumu un ļaunprātību: Sāksim ar šo negatīvo priekšstatu, kāds bieži ir par Skorpioniem. Saskaņā ar mītu Skorpiona zīmē dzimušos personificē indīgums un dusmas. Bet draugi, patiesībā Skorpioni ir tikai kaislīgi un spēcīgi indivīdi. Viņu kaislība un apņēmība var būt apbrīnas cienīgas īpašības, un tām nav nekāda sakara ar ļaunprātību.

Lasi vēl: “Debesu spēki apvienosies un būs tavā pusē!”; Trīs zodiaka zīmju laimīgā nodaļa sāksies svētdien, 2023. gada 29. oktobrī

Lasi vēl: Indiešu zēns – ekstrasenss Abigja Ananda visus pārsteidzis ar jaunajām prognozēm. 2024. gads būs īpašs…

Mīts par noslēpumainību: “Ak, Skorpion, cik gan tu esi mīklains un noslēpumains!” – šādu teicienu mēs dzirdam bieži. Bet tas, dārgie draugi, ir tikai mīts. Skorpioni var būt ļoti atvērti un lojāli cilvēki, ja tu viņiem uzticies. Viņi ir noslēpumaini bieži vien tikai tāpēc, ka rūpīgi novēro un analizē apkārtējo pasauli.

Tomēr vēl par kādu zodiaka zīmi Vanga arī izteicās ļoti mīklaini un noslēpumaini – kura gan tā bija?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment