Gaišreģis Punits Nahata: “Pēc 2030. gada nāks jauna slimība, kas kļūs sliktāka par vēzi”

Saskaņā ar Punita Nahatas sacīto, tagad cilvēce rūpējas ne tikai par militāriem konfliktiem, bet arī par nopietnu problēmu risināšanu, piemēram, vēža ārstēšanas līdzekļu atrašanu.

Runas par to ir bijušas jau vairāk nekā gadu, ir vairāki veiksmīgi mēģinājumi, taču pagaidām rezultāti ir pārāk nestabili, lai runātu par pilnīgu uzvaru. Tomēr Indijas pravietim šajā jautājumā ir savi secinājumi.

Līdz 2030. gadam ir iespēja atrast līdzekli vēža ārstēšanā. Bet, tiklīdz tas tiks atrasts, radīsies jauna slimība. Un tā būs sliktāka par vēzi.

Kas tieši tas būs, grūti prognozēt. Iepriekš daudzi pravieši un eksperti teica, ka pēc 2030. gada pasauli pārņems nepieredzēta slimība – un cilvēcei nāksies sakopot spēkus briesmu priekšā, lai izdzīvotu un saglabātu civilizāciju.

 

Lasi vēl: “Viņš tevi nevarēs aizmirst”; Vīrieši, sievietes ar šiem vārdiem, atceras uz visu mūžu

Indijas pravietis ir slavens ar savām precīzajām prognozēm. Vēl 2017. gadā viņš visai pasaulei paziņoja, ka pēc pāris gadiem visi sēdēs mājās un, izejot no mājas, valkās maskas. Patiešām, radās koronavīruss, kas ir mainījis mūsu ierasto dzīves veidu.

 

Leave a Comment