“Es palecos kā uz tramplīna,” par traģēdiju beidzot izteicās izdzīvojušais kravas automašīnas vadītājs, kurā ietriecās aktiera auto

Sazinājās kravas automašīnas vadītājs, kurā ietriecās Sergeja Puskepalis vieglā automašīna. Kravas vadītājs pastāstīja šausmīgās avārijas detaļas.

Tagad Georgijs Avgustovskis atrodas slimnīcā. 56 gadus vecā vīrieša dzīvībai briesmas nedraud, taču ārsti turpina uzraudzīt viņa stāvokli. Smagās kravas automašīnas DAF vadītājam ir lauzta roka.

Divas dienas pēc autoavārijas Avgustovskis dalījās ar žurnālistiem šausmīgā incidenta detaļās. Atgādināsim, ka autoavārija gāja bojā krievu aktieris Sergejs Puskepalis.

“Es stāvēju savā joslā, viss notika divās sekundēs. Man izdevās redzēt, kā mikroautobuss ietriecās kravas automašīnā, pēc tam to aiznesa, tas uzlēca kā uz tramplīna un ielidoja manā vējstiklā. Mani saspieda,”

Georgijs notikušajā nav vainojams, jo brauca pa savu joslu. Atgādinām, ka 20. septembrī autoavārijā gāja bojā Sergejs Puskepalis. Kopā ar kinozvaigzni nomira viņa šoferis Aleksandrs Siņicins.

Lasi vēl: Nelaime gaisā: pie stūres gājis bojā lidojuma laikā pilots; zināmas detaļas

56 gadus vecajam aktierim ir palikusi viņa sieva Jeļena, ar kuru kopā viņš nodzīvoja vairāk nekā 30 gadus, un dēls Gļebs. Pagaidām mākslinieka ģimene atsakās komentēt ģimenes galvas nāvi.

Leave a Comment