Nepalaidiet garām savu laimi: 4 zodiaka zīmes, kurām gaidāms aizraujošs romāns

Šajā rudenī 4 zodiaka zīmju pārstāvjus gaida karsts un intriģējošs romāns. Šis ir ļoti īpašs laiks, kad saules enerģija uzlādē cilvēkus īpašā veidā. 

Kurām zodiaka zīmēm gaidāms spēcīgs romāns?

Zivis

Zivju zīmē dzimušie 2022. gadā nav pārāk paspējuši izjust kaislības, bet ar rudens iestāšanos situācija strauji izmainīsies. Tu sapņo par to, ka tevi iekaro, bet, kolīdz potenciālā otrā puse to izdarīs, tu pilnībā atdosies viņa vai viņas varai.

 

Svari

Cilvēkiem, kas dzimuši Svaru zīmē ir gaidāms zelta oktobris. Ja līdz šim brīdim tev ar mīlestību nevedās, tad oktobris būs tavs mēnesis. Tu beidzot satiksi cilvēku, kurš liks tavai sirdij sisties straujāk. Seksuālā spriedze jūsu starpā būs tik spēcīga, ka tu uz visiem laikiem atcerēsies 2022. gada rudeni.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie 2022. gadā atbrīvosies no vecām attiecībām. Rudenī iestāsies laiks doties jaunu attiecību meklējumos. Un meklējumi tiks apbalvoti ar panākumiem – vēlākais jau novembrī tu uzsāksi karstu flirtu.

Lasi vēl: Keita Midltone atklāj rūgto patiesību kā viņas jaunākais dēls Luiss pārdzīvo vecvecmāmiņas zaudējumu

 

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušie vīrieši un sievietes, pievērsiet uzmanību! Oktobris kļūs par viskarstāko mēnesi ikvienam šīs zīmes pārstāvim. Jau vasarā viss veda uz vēlmi flirtēt, bet rudenī šī vēlme pastiprināsies. Un, šķiet, jūs gaida karsta intriga!

 

Leave a Comment