“Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Viktorija Raidos sniegusi noderīgus padomus katrai zodiaka zīmei un brīdinājusi par briesmām 2023. gadā

Strēlnieks

Strēlniekiem šogad nāksies pieredzēt, kā izgaismojas trūkumi raksturā. Tas būs grūts stāsts. Pat uznāks sajūta, ka kļuvis vieglāk ap sirdi, jo esi uzņēmies uz saviem pleciem to, kas nepieciešams. Gada vidū tu sapratīsi, ka ir jūtami pirmie rezultāti.

 

Mežāzis

Šogad Mežāzis dosies neparastā ceļojumā aiz jauniem apvāršņiem. Būs biedējoši, bet ir svarīgi nepakļauties citu ietekmei – pretējā gadījumā var tikt iznīcināts tas, kas pašlaik ir tavās rokās. Visums ir sagatavojis izvēli, un tā būs jāīsteno. Gala rezultāts būs lielisks.

 

Ūdensvīrs

Galvenais ir ļaut sev peldēt pa straumei un ieklausīties savā intuīcijā. Saņemsi jaunas slepenas zināšanas. Kopumā Ūdensvīru gaida izrāviena gads, neskatoties uz vispārējo pasivitāti. Visi dzīvības procesi kalpos rezultāta iegūšanai.

 

Zivis

Enerģijas būs vairāk nekā pietiekami, bet tā var aizvest pa nepareizu ceļu. Enerģijas pārpalikums dažādos veidos izsitīs no sliedē’m, bet prāts sacīs, ka ir laiks apstāties.

Lasi vēl: Optiskā ilūzija: apskati attēlu un atrodi grimstoša kuģa kapteini

Svarīgi būs saglabāt līdzsvaru un censties nepieļaut kļūdas, kā arī dalīties enerģijā ar ģimeni. Izvēle jāizdara par labu ģimenei, nevis darbam.

 

Leave a Comment