“Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Viktorija Raidos sniegusi noderīgus padomus katrai zodiaka zīmei un brīdinājusi par briesmām 2023. gadā

Tarologa lasītāja un “Ekstrasensu cīņas” 16. sezonas uzvarētāja Viktorija Raidos sniegusi drošticamas prognozes par to, kāda 2023.gadā izvērtīsies katras zodiaka zīmes dzīve.

Auns

Šogad ir svarīgi rast iekšējo atbalstu. Priekšā ir liela garīga darba posms. Un no tā, kā tieši šis darbs tiks paveikts, šogad atkarīgi materiālie sasniegumi.

Tev var nākties izmantot visas pieejamās metodes un rīkus. Visums šogad aizvāks visu lieko, kas nav saistīts ar tavu dzīvi, ja pievērsīsi uzmanību sava garīguma veicināšanai.

 

Vērsis

Šā gada jauktā enerģija saka, ka tev būs jātiek galā ar savu iekšējo spēku – vienalga, vai šis spēks ir vai nav, vai esi vientuļnieks, vai tāds, kas vienkārši pielāgojas apstākļiem.

Pats svarīgākais ir tas, ka vadošā zvaigzne patiešām uzradīsies un parādīs, kurp tu dodies. Turklāt tas būs ceļš ne tikai šim gadam, bet, iespējams, pat piecu gadu ilgam periodam. Galvenais ir sākt kustību pašam, nevis novirzīt to uz kādu citu cilvēku. Esi gatavs tam, ka nevajadzīgie šķēršļi izzudīs.

 

Dvīņi

Būs iespēja uzsākt jaunu biznesu, kas ļaus īstenot savu uzņēmējdarbības dzirksti. Labs laiks, lai realizētu savus talantus. Galvenais ir atrast sevī drosmi un ķerties klāt tev tīkamām lietām, nevis zvilnēt uz dīvāna.

 

Vēzis

Gads, kas ļaus īstenot kaut ko jaunu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir bizness, ģimene, draugi vai hobiji – šajās jomās būs iespējas, lai uzlabotu finansiālo stāvokli.

Galvenais – atvērt prātu un rokas, lai izmantotu šīs iespējas, nevis izvairīties no tām baiļu dēļ. Tomēr nemitīga steiga radīs nepieciešamību aizstāvēt un nosargāt savas robežas. Pretējā gadījumā tev var zust pamats zem kājām.

 

Lauva

Šis ir gads, kad ir svarīgi pieņemt palīdzību, un galvenais – nepieciešamības gadījumā tai pieteikties. Un šādu situāciju būs daudz. Neizdosies justies kā uzvarētājam zirga mugurā, ja nespēsi pienācīgi pieņemt un atbrīvoties no šīs palīdzības. Daudzas iepriekš iecerētas lietas sāks īstenoties. Uzsvars šajā gadījumā tiek likts uz atbrīvošanos no ilūzijām.

 

Jaunava

Jaunavas sagaida kardinālas pārmaiņas dzīvē, kas sākumā šķitīs bīstamas, bet galu galā novedīs pie pāriešanas jaunā līmenī. Visums un apkārtējie cilvēki attiecībā pret tevi attiecas godprātīgi, un ir svarīgi to atcerēties.

 

Svari

Svari i”ebāzīs degunu” jebkur, kas var izraisīt trauksmi, diskomfortu vai pat fobiju. Kamēr nepaskatīsies bailēm acīs, nekas nemainīsies un šogad nekas nedzims gan pārnestā, gan tiešā nozīmē (ja runājam par bērnu piedzimšanu).

Galvenais šogad ir atcerēties sevi, sakopt savu ķermeni, mīlēt sevi un tiekties pēc kaut kā jauna. Gads nodrošinās tevi ar jaunu enerģiju.

 

Skorpions

Gads sniegs jaunu enerģiju un lielu gandarījumu gan no attiecībām, gan pašam no sevis. Bet īpaša uzmanība jāpievērš tieši attiecībām, kas izveidotas agrāk.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes daudz ko piedzīvos 2023. gada janvāra beigās

Diemžēl šogad var piedzīvot to, ka saslims tuvinieki vai vecāki. Atceries par līdzsvaru un to, ka tev nav jāatdod visa enerģija citiem. Iespējams, tu sāksi interesēties par jaunām, dziļām tēmām.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment