Cerība sāk zust: Latvijā 3 dienas jau tiek meklēta upē ielūzusī meitenīte; izskan skarbas detaļas

Latvijā noticis traģisks negadījums, upē ielūzusi nepilngadīga, maza meitenīte. Tiek ziņots, ka mazā māsa redzējusi, ka lielākā ielūzt ledū un pazūd zem tā. 

10 gadus vecās Maribellas meklēšana sākās 15. janvāra svētdienas vakarā Ilūkstes upē. Vakar, 17.janvārī tika piesaistīti arī nirēji, tomēr dienas meklējumi nevainagojās ar panākumiem. Meitenīti joprojām nav izdevies atrast. Diemžēl, cerība, ka viņa ir dzīva, ir ļoti maza.

Ūdenslīdēji ūdens dziļumā meklē vietas, kas varētu līdzināties konkrētām figūrām. Viņi atzīmē iegremdētās iekārtas un pārbauda konkrēto vietu zem ūdens.

Viņi pārmeklējuši aptuveni 200-300 metrus, redzējuši riepas un akmeņus, bet diemžēl meitene vēl nav atrasta, stāsta ūdenslīdējs. Grūti aplēst, cik tālu lejup pa straumi meiteni varēja aiznest upes spēcīgā straume, ledus un kritušie koki. Rezultātā meklēšana ir daudz grūtāka.

Lasi vēl: “Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Viktorija Raidos sniegusi noderīgus padomus katrai zodiaka zīmei un brīdinājusi par briesmām 2023. gadā

Glābšanas dienests uzsver, ka meklēšanas darbi risināsies tik ilgi cik vajadzēs, lai meitenīti atrastu. Maribella un viņas septiņus gadus vecā māsa svētdien nolēma kāpt uz ledus Ilūkstes upē. Ledus ielūza, un vecākā māsa pazuda upes dzīlēs.

Turpinām cerēt uz labāko!

 

Leave a Comment