Optiskā ilūzija: apskati attēlu un atrodi grimstoša kuģa kapteini

Šo vizuālo mīklu par kuģa kapteiņa atrašanu var atrisināt tikai tie, kam ir lielas prasmes.

Ir pienācis laiks pārbaudīt savas spējas. Šī iemesla dēļ šodien jums tiek piedāvāta diezgan sarežģīta vizuāla mīkla, kuras veikšanai maksimāli jāizmanto redze.

Vizuālā mīkla ir vingrinājums, kas pārbauda jūsu kognitīvās spējas, ko izmanto dažādu uzdevumu veikšanai. Jāatzīmē, ka visām jūsu veiktajām darbībām ir jāizmanto jūsu smadzeņu funkcijas, kas ietver miljonu neironu savienojumu izmantošanu, kas sadalīti pa smadzeņu daivām.

Lasi vēl: “Bite, adata, lidmašīna vai akmens”: kāds amulets aizsargā katru no zodiaka zīmēm

Šādu uzdevumu viltība ir novērst visus traucējošos un pilnībā koncentrēties uz attēla vērīgu apskati un ātru risinājuma atrašanu. Atcerieties, ka mērķis nebūs tieši jūsu priekšā, iespējams, jums vajadzēs domāt nedaudz savādāk, lai to atrastu.

Mūsdienu optiskā ilūzija ir ļoti sena, iespējams, 100 līdz 200 gadus veca. Zīmējumā redzama trakojoša jūra un grimstošs kuģis, kura jūrnieki cenšas aizbēgt.

Viens jūrnieks jau atrodas ūdenī, mēģina piepeldēt līdz mucai, otrs karājas – pie sērkociņa, trešais cenšas glābt savu draugu, pastiepjot roku, lai vilktu viņu atpakaļ uz kuģi. Bet kuģa kapteinis nekur nav redzams.

Turpini lasīt stāsta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment