Ekstrasenss Aleksandrs Šeps nebaidās atklāt: 5 zvaigžņu zīmēm jūnija otrajā pusē nāksies saskarties ar grūtībām

Jūnija otrā puse priekš vairākām zīmēm nebūs viegls laiks. Aptumsuma koridors liks cilvēkiem iziet cauri personīgiem pārbaudījumiem.

Tomēr ir dažas  zīmes, kuras, saskaroties ar problēmām un grūtām situācijām, cietīs vairāk nekā citi, piebilst Aleksandrs Šeps.

Vērsis

Pirmā vasaras mēneša otro pusi šīs  zīmes pārstāvji var uzskatīt par šķēršļu joslu. No vienas puses parādīsies jaunas iespējas un interesanti projekti, kuri liks aktīvi darboties un izrādīt iniciatīvu.

No otras puses Vēršiem nāksies saskarties ar mēneša nelabvēlīgo enerģiju, kas traucēs sasniegt vēlamo. Nevajag izrādīt lieku emocionalitāti, jo tikai vēsa galva un skaidrs prāts jums palīdzēs ar visu tikt galā.

Lasi arī: Latviešu aktierim vecumdienās jāpiestrādā par apsargu, lai savilktu galus – tas raisa diskusijas sabiedrībā

Lasi arī: Vienmēr nezāles ravēju ar rokām, bet tad man kaimiņiene ieteica šo!

Dvīņi

Jūnija otrajā pusē saspringuma stāvoklis kļūs par galveno pavadoni šīs zīmes pārstāvjiem. Viņiem vajag samazināt tempu un paņemt pauzi esošo jautājumu risināšanā. Šeps atzīmē, ka Dvīņi var izjust spēku kritumu, miegainību un vājumu.

Tāpēc tagad nav laiks virzīt karjeru un iekarot profesionālās virsotnes. Labāk sev sarūpēt atpūtu, komunicēt ar ģimeni un nodarboties ar sevi un savu pašsajūtu.

 

Vēzis

Šīs  zīmes pārstāvji visu jūnija mēnesi veltīs rūpēm par radiniekiem un ģimeni. Vēžiem nāksies atlikt visus savus darbus un nodarboties ar citu problēmu risināšanu. Šis process prasīs ne tikai daudz laika, bet arī nopietnus finanšu ieguldījumus.

Visticamāk būs izjaukts balanss starp privātajām lietām un profesionālām saistībām, bet šajā mēnesī tas ir labākais risinājums. Šeps atgādina, ka tuvinieki un draugi vienmēr atgriezīs atpakaļ to, ko viņos ieguldīs Vēži. Tāpēc nav vērts nožēlot iztērēto laiku un ieguldītos spēkus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment