Dzeltenie traipi uzreiz pazudīs no vannas un tualetes poda: vecie sanitārtehnikas izstrādājumi mirdzēs kā jauni

Šie vienkāršie līdzekļi palīdzēs atjaunot vannas istabas aprīkojuma nevainojami balto krāsu un spīdumu.

Laika gaitā uz baltām izlietnēm, vannām un tualetēm parādās dzelteni traipi, un šāda problēma ir neizbēgama. Tas notiek ūdens, kurā ir daudz hlora un smago metālu, darbības dēļ. Un nav viegli atbrīvoties no dzeltēšanas problēmas pat ar profesionālu līdzekļu palīdzību. Taču pieredzējušas saimnieces zina, ka ir tādi ne pārāk dārgi līdzekļi, kas lieliski tiks galā ar dzelteniem traipiem un nekaitēs virsmai.

Mēs jums pastāstīsim, kā ātri no izlietnēm, vannām un tualetēm likvidēt dzeltenus traipus ar improvizētu līdzekļu palīdzību.

Kā atbrīvoties no dzelteniem traipiem uz izlietnēm, vannām un tualetēm

Soda un ūdens. Soda jāsajauc ar ūdeni, līdz izveidojas pastai līdzīgs maisījums. Tad uzklājiet šo pastu uz dzeltenās virsmas un atstājiet to uz stundu. Pēc tam visu rūpīgi nomazgājiet ar tīru ūdeni. Uz virsmas nebūs ne miņas no dzeltēšanas. Varat arī ūdens vietā pievienot dzeramajai sodai tīru spirtu, tas paātrinās tās iedarbību vairākas reizes. Spirta un sodas maisījumu uzklājiet uz dzeltenām virsmām uz 20 minūtēm un nomazgājiet ar ūdeni. Jūsu sanitārtehnika spīdēs kā jauna.

Etiķis. Lai izmantotu šo balināšanas metodi, iemērciet etiķī papīra vai parastu dvieli un uzklājiet to uz dzeltenajiem traipiem. Atstājiet dvieli iedarboties uz stundu, un pēc tam dzeltenums no keramikas virsmas pazudīs. Vispiemērotākie šai darbībai būs papīra dvieļi.

Citronskābe. Šī balināšanas metode ir lieliski piemērota vannas istabai. Piepildiet vannu ar ūdeni, ielejiet tajā 2-3 iepakojumus citronskābes, atstājiet šo maisījumu uz nakti. No rīta iztukšojiet ūdeni un izmazgājiet vannu. Jūs redzēsiet, ka uz virsmas nebūs dzeltenu traipu.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Balinātājs “Belizna”. Maigi apstrādājiet dzeltenās virsmas ar balinātāju un atstājiet uz 15 minūtēm. Pēc tam visu labi noskalojiet ar ūdeni. Šādā veidā jūs varat viegli atbrīvoties no dzeltenajiem traipiem un atgriezt keramikai tās nevainojamo baltumu.

 

 

Leave a Comment