Dzelteni sviedru traipi uz apģērba: visvienkāršākais veids, kā tikt galā ar problēmu

\

Karstais laiks tuvojas straujiem soļiem, bet tam līdzi nāk arī sasvīdušu drēbju problēma.

Turklāt, īpaši uz balta apģērba sviedri atstāj dzeltenas pēdas, ar kurām nav nemaz tikt viegli tikt galā. Tomēr, izrādās, ka ir viens pavisam vienkāršs veids, kurš vienā mirklī atbrīvos apģērbu no nepatīkamajiem dzeltenīgajiem pleķiem.

Kā likvidēt dzeltenīgos sviedru traipus uz apģērba

Lai noņemtu nepatīkamos dzeltenos sviedru traipus uz drēbēm (baltas blūzes vai krekla), varam lietot parasto aspirīnu, ko sauc arī par acetilsalicilskābi (kurš tikai izdomā šādus nosaukumus?). Parasti šādi traipi uz apģērba parādās padušu zonā.

Tātad, kas mums jādara? Ņemiet netīros apģērba gabalus un divas stundas mērcējiet drēbes sekojošā šķīdumā: pusei glāzes ūdens nepieciešamas divas parastā (nevis ātri šķīstošā) aspirīna tabletes. Lai tabletes labi izšķīdinātu ūdenī, iesaku tās iepriekš labi sasmalcināt.

Lasi vēl: Kāpēc tautas ticējumi aizliedz žāvēt atvērtu lietussargu mājā: par to zina tikai daži cilvēki

Pēc apģērba turēšanas šķīdumā divas stundas, to izņemiet un noteikti izskalojiet apģērbu vēsā ūdenī. Ja ir vēlme, var apģērbu mazgāt kā ierasts.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Šis vienkāršais šķīdums palīdzēs jums cīņā pret tik naidīgajiem dzeltenajiem sviedru traipiem. Turklāt, kas nav mazāk patīkami, šis šķīdums palīdzēs atbrīvot apģērbu no pelēcīgās nokrāsas.

Leave a Comment