Dons beidzot komentē savas emocijas pēc uzvaras”Supernovas” finālā; atklājas kāda nianse

Dons izpildīja dziesmu “Hollow” un acīmredzami pārspēja pārējos dalībniekus skatītāju balsojuma un žūrijas kopīgajā vērtējumā, tas nozīmē, ka tieši Dons dosies uz lielās Eirovīzijas skatuves. 

Dons, atzītais mūziķis, kurš uzvarēja dziesmu konkursa “Supernova” lielajā finālā, nesen izdeva rūpīgi izstrādātu video retrospekciju, kas piedāvā brīnišķīgu ieskatu viņa grūtajā ceļojumā līdz izšķirošajam notikumam, kā arī viņa patiesās emocijas pēc uzvaras konkursā.

Konkursā otro vietu izcīnīja duets “Vēstulēs”, vienīgie izpildot dziesmu latviešu valodā, bet cieņpilno trešo vietu ieguva Katrīna Gupalo.

Ceturto vietu ieņēma Alekss Silvers, tomēr piekto – “St Levića”, bet pirmo sešinieku noslēdza mūziķis  Edvards Strazdiņš.

Septītajā vietā ierindojās “Ecto”, astotajā – “Avéi”, bet devītajā – “Funkinbiz” ar dziesmu ukraiņu valodā. Tomēr Dons spēja pārspēt viņus visus ar savu skaisto dziedājumu un priekšnesumu.

Lūk, viņa izpildījums konkursā: 

Lasi vēl: 31 gadu vecumā cīņu pār vēzi zaudēja un aizsaulē aizgāja talantīgs sportists un blogeris

Kāds komentētājs raksta: ”Spēcīgs pieteikums no Latvijas. Pēc pusfināla viņi veica dažas labas izmaiņas un l ir daudz potenciāla. Ceru, ka viņš saglabās dziesmas pēdējās sekundes latviešu valodā, kā to darīja savā uzvarētāja priekšnesumā.”

 

Kāds cits raksta: ”Beidzot mēs sūtām labāko, kas mums ir. Nešaubos, ka finālā dzīvā uzstāšanās būs vēl spēcīgāka. Vienīgais aspekts, lūdzu Latviju piešķirt pietiekamu budžetu konkurētspējīgai iestudēšanai – nesabojājiet šo dziesmu (un viņa karjeru) ar mazbudžeta iestudējumiem.”

Kāds cits komentē: ”Iedomājieties, ka sešas reizes pēc kārtas neiekļūst Eirovīzijas finālā, bet šogad ne tikai iekļūst, bet arī ieņem 10. vietu. Es domāju, ka ar šo dziesmu un atbilstošu inscenējumu tas ir iespējams. Laba izvēle, Latvija. Veiksmi no Lietuvas!

Tomēr pēc savas uzvaras pār konkurentiem Dons nāca klajā ar ļoti īpašu un sirsnīgu paziņojumu! Viņš atklāj, ka nespēj noturēt visas emocijas sevī.. Lūk, ko viņš stāsta! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment