Dižā pareģe Vanga šīs 3 zodiaka zīmes vienmēr uzskatīja par laimes un veiksmes lutekļiem

Pareģe Vanga uzskatīja, ka dažu zodiaka zīmju pārstāvji “dzimuši kreklā”. Visas nelaimes viņus apiet, un sargeņģeļi pasargā viņus no pārsteidzīgām darbībām.

 

Ūdensvīrs

Laimīgā zvaigzne apveltīja Ūdensvīru ar izturību pret nepatikšanām un īpašu veiksmi. Viņi izceļas ar savu īpašo enerģiju un viegli izkļūst uzvaroši no konfliktiem. Ūdensvīri ir apveltīti ar īpašu izturību pret neveiksmēm un dažādām likstām. Viņiem viss padodas no rokas.

Gaiss ir pilns ar enerģiju, kas ir cieši saistīta ar prātu. Inteliģentas, zinātkāras un vienmēr jaunus draugus meklējošas šī gaisa zīme aizraujas ar cilvēku iepazīšanos. Tomēr kā pēdējā gaisa zīme zodiakā Ūdensvīrs šos jēdzienus paceļ pilnīgi jaunā līmenī.

 

Mežāzis

Pēc bulgāru gaišreģes domām, laime vienmēr ir Mežāžu pusē. Viņu intuīcija pamudinās veikt izdevīgus piedāvājumus. Pateicoties savai veiksmei, Mežāži bez lielas piepūles vairo savu bagātību.

Arī mistiskajā pasaulē Mežāzim ir liela loma. Cilvēku kā iemiesotu būtņu galvenais uzdevums parasti ir fizisko formu radīšana, bet Mežāzim šis uzdevums ir īpaši smalks. Viņu pienākums ir radīt formas fiziskās pasaules un smalkās sfēras saskarnē.

Lasi vēl: Četri sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir atriebīgas. Šīs dāmas nekad nesamierināsies ar aizvainojumiem!

Viens cilvēks bieži vien nespēj radīt taustāmu formu, kas ir pietiekami sarežģīta. Lai tas notiktu, ir jāorganizē vesela komanda vai pašam, lai strādātu ilgākā laika periodā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment