Četri sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir atriebīgas. Šīs dāmas nekad nesamierināsies ar aizvainojumiem!

Tu vari aizskart jebkuru cilvēku, jautājums ir tikai reakcijā. Kāds var paciest apvainojumu vai kodīgi atcirst. Tomēr ir sievietes, kuras nekad nepiedod apvainojumus un atriebsies. Lūk, viņas!

Agate

Šā vārda īpašniecēm ir spēcīga enerģija. Visu mūžu viņas tiecas pēc varas un darīs visu, lai sasniegtu to, ko vēlas. Vienkāršs piemērs: Agata pat var nodot savas draudzenes, lai tikai saņemtu paaugstinājumu darbā. Sievietei ar šo vārdu nekas nav neiespējams, tāpēc nevajadzētu viņas apvainot vai aizvainot.

Agate vienmēr aizstāv personīgās robežas un lieliski saprot, kas viņai jādara, lai dzīvē sasniegtu vēlamos rezultātus. Šī dāma nekad neizvēlas vārdus un var spert izšķirošus soļus pat situācijās, kad tas no viņas netiek gaidīts. Jāpiebilst, ka Agate aizvainojumus sevī neturēs, bet nekavējoties reaģēs.

Kira

Kira ir skaists vārds, kas piešķir tā īpašniecei unikālas īpašības. Kira cenšas dzīvot ideālā pasaulē, taču realitāte vienmēr izrādās nežēlīga un neparedzama. Tāpēc biežas ir situācijas, kad Kira nevar sasniegt to, ko vēlas – viņa tiek nodota vai vienkārši piekrāpta.

Kira zina, kā savā dzīvē izdarīt secinājumus, tāpēc gadu gaitā viņai izveidojušās šādas īpašības: dusmas, augstprātība un nežēlība.

Lasi vēl: Boņuks no filmas Cilvēkbērns ir izaudzis – lūk, kā viņš izskatās un ko dara tagad!

Kira lieliski saprot, ka šajā dzīvē sevi ir jāsargā. Ja esi vāja vai pastāvīgi piekāpies, vari zaudēt pati sevi. Kira zina, kā gaidīt, un saprot, kad pienāks īstais brīdis, lai atriebtos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment