Dieva izredzētie: Globa trim zodiaka zīmēm no 7. jūnija prognozē mežonīgāko veiksmes vilni

Trīs zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem maģiskais periods sāksies 7. jūnijā un turpināsies līdz mēneša beigām. Visi šīs stihijas pārstāvji varēs droši ķert veiksmi aiz astes.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvjiem būs divas kritiskas dienas. Viena no tām būs tieši 7. jūnijā. Tomēr astrologs uzskata, ka šos periodus var viegli pārdzīvot, galvenais ir nepadoties emocijām. Vēži nonāks veiksmes koridorā, un viņiem būs tikai jāsāk rīkoties. Veiksme viņus vedīs uz panākumiem visās lietās.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem smaidīs veiksme, bet tikai tad, ja viņi būs ārkārtīgi uzmanīgi. Īpaši vērts būt piesardzīgiem 7. jūnijā. Skorpioniem vajadzētu atturēties no al****ola lietošanas un būt uzmanīgiem, vadot automašīnu. Citādi šis periods Skorpioniem būs ļoti labvēlīgs, īpaši no finansiālā viedokļa.

5 priekšmeti, kas piesaista naudu: ko ielikt makā vai somā, lai finanses plūstu kā no pārpilnības raga

10. jūnijā Marss ieiet jūsu septītajā mājā, kas līdz 21. jūlijam ir sociālās mijiedarbības māja. Tu būsi ļoti aktīvs sabiedrībā, tev būs daudz paziņu, tikšanos, klientu un studentu. Tu būsi pieprasīts gan romantiski (varbūt kāds sāks tevi meklēt), gan karjeras ziņā. Septītais nams atbild arī par saskarsmi ar ienaidniekiem un pretiniekiem, piemēram, tiesā. Ja jau ilgu laiku esi pārdzīvojis šķiršanos, tā tiks pabeigta.

18. jūnijā Merkurs un Venēra ieiet tavā horoskopa devītajā mājā. Šis nams simbolizē ceļošanu un visu, kas saistīts ar ārzemēm. Tu vari saņemt sūtījumus un dāvanas no ārzemēm, būs interese par to, kas notiek citās valstīs, un tu vari iegādāties īpašumu ārzemēs.

Devītais nams simbolizē arī mācīšanos – pastāv iespēja, ka dosies mācīties vai mācīs citus. Jebkāda veida dokumentu kārtošana noritēs viegli. Arī Saule ieies tavā devītajā mājā un palielinās tā enerģiju – iespējams, tu saņemsi darba piedāvājumu ārzemēs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment