Dieva izredzētie: Globa trim zodiaka zīmēm no 7. jūnija prognozē mežonīgāko veiksmes vilni

 

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem pret krā****kiem. Zvaigznes iesaka nepiedalīties apšaubāmos uzņēmumos. Zivīm smaidīs veiksme, un atlikušais mēneša nogales laiks būs viņiem labvēlīgs. Zivīm vajadzētu pārņemt iniciatīvu savās rokās – tas nesīs panākumus finanšu lietās un karjerā.

18. jūnijā Merkurs ieiet horoskopa piektajā mājā, un tur ienāks arī Venēra. Tas norāda uz intereses uzplaukumu par radošumu, jums radīsies jaunas idejas, un bērni priecāsies par saviem sasniegumiem. Iespējama grūtniecība. No 21. jūnija šajā mājā ienāks arī Saule, un tas nesīs panākumus tavā biznesā, ja tev tāds ir, – tu uzsāksi jaunu attīstības posmu.

 

22. jūnijā pilnmēness tavā horoskopa 11. mājā parādīs, vai tu virzies pareizajā virzienā uz savu sapni. Iespējams, ka beidzot šo sapni arī realizēsiet, jo Pilnmēness ir atbildīgs par visu, kas saistīts ar kādu ciklu pabeigšanu.

Tas ir laiks, kad tiek saņemti iepriekš paveiktā darba rezultāti. Turklāt 11. nams ir atbildīgs par draugiem: ir iespējams izbeigt attiecības ar kādu no viņiem sakarā ar viņu pārcelšanos uz citu pilsētu vai valsti. Vai arī attālums radīsies cita iemesla dēļ.

Dažas aukstās zupas receptes, kuras nudien tevi pārsteigs! Kaut kas neredzēts!

29. jūnijā Saturns (disciplīnas planēta), kas šobrīd iet caur jūsu zīmi, apstājas un līdz 15. novembrim sāksies retrogrāds. Šī pozīcija liks tev kaut ko savā dzīvē pārskatīt, optimizēt procesus.

Tas var būt saistīts ar personīgajām attiecībām un darbu. Saturns pirmajā mājā dod iespēju pārskatīt visu pieejamo – iespējama šķiršanās, profesijas maiņa. Tie, kuru dzimšanas diena ir no 3. līdz 10. martam, jutīs Saturna ietekmi spēcīgāk nekā citi.

Arī interesanti: Es vairs nebaidos no ērcēm un kukaiņiem un mierīgi eju pa mežu. Mans paštaisīts, lēts, bet pārbaudīts līdzeklis, kas viņus noteikti atbaidīs

Leave a Comment