Dienu pēc 81. dzimšanas dienas aizsaulē devusies cienījama aktrise un teātra mūza

Dienu pēc 81. dzimšanas dienas aizsaulē devusies cienījama aktrise un teātra mūza. Viņa visu savu dzīvi veltījusi teātrim un aktrises lomai. Viņai tas bija sirds darbs. 

Jūsu senči, informācija un, pats svarīgākais, jūsu senču spēks pazūd tikai tad, kad jūs aizmirstat, kas ir jūsu Radinieks, kad jūs atslēdzat sevi no Saknēm.

Šādā gadījumā jūs kļūstat kā zariņš vējā, jūs nezināt, kur iet, kā rīkoties, kāds ir jūsu spēks, kur ir jūsu talants, jūs nejūtat sevī atbalstu. Jūs ejat cauri dzīvei bez burām, kas piepildītas ar vējiem, un bez kompasa.

Jūs klīstat cauri tai. Nekad nedrīkst aizmirst par mūsu aizsaulē esošajiem radiniekiem. Pieminiet viņus ar labu, ar cieņpilnām atmiņām un lūgšanām.

 

Dienu pēc 81. dzimšanas dienas aizsaulē devusies Vera Molčanova, ārzemju seriālu “Trace” un “The End of the World” aktrise.

Šodien kļuva zināms par aktrises aiziešanu aizsaulē, kura cienījamā ārzemju teātrī nostrādāja vairāk nekā pusgadsimtu. Teātra vadība paziņoja, ka Vera aizsaulē devusies, 26. janvārī.

 

“Viņa bija viena no pirmajām, kuru slaveni teātra aktieri uzaicināja uz savu trupu, viena no uzticīgākajām un cienījamām aktrisēm. Viņas mīlīgās, labestīgās un ļoti uzticamās varones tēli uz visiem laikiem paliks teātra kolēģu un cienītāju sirdīs.

Lasi vēl: Šonedēļ Bricis sola ļoti neierastus laikapstākļus

Lasi arī: Mūžībā devusies Latvijas mūzikas leģenda; “Viņš bija Raimonda Paula laikabiedrs…”

Šobrīd par aktrises aiziešanu aizsaulē nekas vairāk nav zināms. Ir zināms tikai, ka aktrise mūžībā devās vienu dienu pēc savas dzimšanas dienas. Ģimenei šobrīd šis ir sēru laiks.

 

Leave a Comment