Diemžēl tuvojas problēmu vilnis: Pirmā lielā jūlija prognoze katrai zvaigžņu zīmei

Zvaigznes diemžēl ziņo, ka daļai no zīmēm būs grūts laiks, tomēr ne visām. Ir izveidota pirmā lielā jūlija prognoze katrai zvaigžņu zīmei. 

Auns

Visums mudina jūs palēnināt tempu, sajust ziedu smaržu un atpūsties līdz 21. jūlijam, kad Saule šķērsos jūsu 4. māju. 5. jūlijā Jaunmēness var mudināt tevi pārcelties uz kādu skaistu vietu pie ūdens.

Vai arī tavai ģimenei var pievienoties kāds līdzgaitnieks vai radinieks. Marss, jūsu valdnieks, 20. jūlijā pārceļas uz runātīgajiem Dvīņiem, tādējādi iekustinot jūsu sabiedrisko dzīvi uz pilnu jaudu.

Pilnmēness 21. aprīlī ieiet Jaunavas pilnbriedā, kas nes aizraujošus karjeras jaunumus, kuri var aizvest tevi prom no mājām.

 

Vērsis

Darbs ar radošiem kolēģiem 2. jūlijā varētu būt ļoti ienesīgs, pateicoties Venērai, tavu valdnieci, un lietišķo Saturnu. Jaunais Mēness 5. dienā mudinās kādu nosūtīt mīlestības vēstījumu, kas liks tavai sirdij uzplaukt.

Pateicoties Veneras un Neptūna, draudzība 11. jūlijā var viegli pāraugt romantikā. 15. diena ir ideāli piemērota, lai mainītu izskatu vai gūtu panākumus nepazīstamā jomā; šajā maģiskajā dienā jūs tiksiet apbērts ar uzslavām.

Pilnmēness drāmas dēļ 21. dienā tev var nākties pārdomāt ceļojuma plānus. Esi elastīgs!!! Nomācoša situācija darbā var pamudināt tevi 23. dienā uzsākt mājas biznesu.

 

Dvīņi

Merkurija ienākšana jūsu 3. komunikācijas mājā 2. dienā demonstrē jūsu siltumu, šarmu un inteliģenci – jūsu pārliecināšanas spējas šomēnes būs neaptveramas.

Sapņu darba intervija jūlija sākumā var novest pie ienesīga darba piedāvājuma 5. jūlijā, pateicoties jaunajam Mēnesim, kas izgaismos tavu 2. ienākumu namu. 20. jūlijā dinamiskais Marss ieies tavā 1. identitātes mājā, padarot tevi par pievilcīgu iekāres objektu.

Pilnmēness 21. dienā jūs varētu pieķert, kad maksājat lielu rēķinu, kas, iespējams, ir saistīts ar sapņu ceļojumu.

 

Vēzis

Šis ir tavs laiks uzmirdzēt, Vēzis! 2. dienā tu vari rezervēt ceļojumu uz jūrmalu, tikt uzņemts kādā prestižā skolā vai saņemt piedāvājumu publicēt kādu darbu.

Svinēsiet stilīgi 5. dienā, kad Jaunā Mēness iezīmēs jums jaunu, bagātīgu sākumu. kāds draugs 15. dienā var pasniegt tev jauku dāvanu – šis veltījums var mudināt tevi sekot kādam sen lolotam sapnim.

Pilnmēness 21. dienā rada spriedzi attiecībās ar labāko draugu, biznesa partneri vai citu nozīmīgu cilvēku. Tā vietā, lai steigtos izpildīt viņu prasības, nekaunīgi palutini sevi.

Lauva

Tu gaidi savu laiku, gatavs grandiozi iziet uz pasaules skatuves. Ja meklē mīlestību vai darbu, sāc sūtīt signālus 2. dienā, kad sabiedriskais Merkurs demonstrēs tavu zvaigžņu spēku. Jaunais Mēness 5. dienā sniedz gaidītu iespēju atpūsties, atbrīvoties un padomāt – dodies atvaļinājumā, masāžā vai izbaudi spa dienu.

Vilinošā Venera 11. dienā pārceļas uz jūsu 1. identitātes namu, padarot jūs par mīlestības magnētu. Pilnmēness 21. dienā var mudināt tevi atteikties no darba vai mājsaimniecības darbiem, kas aizskar tavu cieņu.

Saule, tava valdniece, 22. dienā pārceļas tavā zīmē, pastiprinot tavas izpausmes spējas. Neļauj, lai kāds drūms cilvēks tavā tuvākajā lokā nozog tavu prieku 23. dienā – tagad nav laika nožēlot, jo Lauvas sezona ir sākusies!

 

Jaunava

Merkurs, tavs valdnieks, 2. dienā veido atbalstošu ar ideālistisko Neptūnu, tāpēc šis ir lielisks laiks, lai intervētu kādu sapņu darbu, iespējams, jau otro reizi. Tajā pašā dienā Merkurs pārceļas uz jūsu 12. garīguma namu, aicinot jūs dziļi padomāt par to, ko jūs patiešām vēlaties īstenot šovasar.

Izstāstiet jaunu stāstu, papildinot to ar pēc iespējas vairāk krāšņām detaļām. Noteikti apmeklē kādu ballīti 5. dienā, kad Jaunā Mēness var nosūtīt tev jaunu mīlas interesi. Atmetiet piesardzību 15. dienā un dodieties pēdējā brīža ceļojumā; jūs lieliski pavadīsiet laiku.

Lasi vēl: Eksperti ir nosaukuši 6 vīriešu vārdus, kuru īpašnieki, visbiežāk, ir izcili un mīloši tēti savām atvasēm!: Vai šajā sarakstā ir tavs vārds

Svari

2. dienā jūsu valdniece Venera veido pārraugu Saturnu, un rezultātā jūs saņemsiet lielu komisijas maksu vai prēmiju. Jaunmēness 5. dienā iezīmē aizraujošu karjeras iespēju, kas, iespējams, saistīta ar mākslu, kosmētiku, modi vai smalku ēdināšanu. Tava sabiedriskā dzīve iegūst krāšņu nokrāsu, sākot ar 11. jūliju, kad Venera ieiet tavā 11. draudzības namā.

Marss 20. dienā pārceļas uz jūsu 9. tiesiskuma namu, palīdzot jums gūt panākumus juridiskajos jautājumos. Neļaujiet primitīviem radiniekiem noniecināt jūsu karjeras izvēli 21. dienā, kad Pilnmēness radīs spriedzi ģimenē.

Mentālais Merkurs 25. dienā pārceļas uz jūsu 12. pašanalīzes namu, aicinot jūs atjaunināt savu dienasgrāmatu un vēlmju sarakstu.

 

Nākošās zvaigžņu zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment