Diemžēl savās mājās atrasts Mi**s talantīgs aktieris, brālis, tēvocis un vienkārši labs cilvēks; izskan versija

Diemžēl savās mājās atrasts Mi**s talantīgs aktieris, brālis, tēvocis un vienkārši labs cilvēks. Neviens negaidīja, ka nelaime ir tik tuvu un ka aktieris tiks bezsamaņā atrasts savā mājoklī. 

Sēras pārvarēt pēc tuva cilvēka Nā*es var būt ārkārtīgi grūti un emocionāli izsīkstošs process. Svarīgi ir atļaut sev izpaust savas jūtas, neatkarīgi no tā, vai tas nozīmē raudāt, izteikt dusmas vai sajūsmu pēc kopīgi pavadītajiem brīžiem.

Svarīgi ir arī meklēt atbalstu no ģimenes, draugiem vai profesionāla palīdzību, ja jūtaties pārāk grūti tikt galā pašiem. Pievērsieties pašaprūpei un atpūtai, izvēloties tādas aktivitātes, kas palīdz mazināt stresu un atvieglot garastāvokli.

Atcerieties, ka sēras ir individuāls ceļojums, un katram cilvēkam tas var būt atšķirīgs. Nav ātras atbildes vai veida, kā “pareizi” pārvarēt sēru brīdi, bet svarīgi ir pieņemt sevi un savas emocijas un dot sev laiku atveseļošanai.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

 

Skotu aktieris Braiens Makardijs, kurš BBC seriālā “Line of Duty” atveidoja Tomiju Hanteru, svētdien Mi**s. Viņam bija 59 gadi.

Viņa māsa Sāra Makardija dalījās ar jaunumiem ierakstā savā X kontā. “Ar lielām skumjām mēs paziņojam par Braiena Džeimsa Makardija (59), mīļotā dēla, brāļa, tēvoča un dārgā drauga, aiziešanu mūžībā tik daudziem.

Braiens nomira pēkšņi mājās svētdien, 28. aprīlī. Brīnišķīgs un kaislīgs aktieris uz skatuves un ekrāna, Braiens mīlēja savu darbu un aizskāra daudzas dzīves, un ir aizgājis daudz par agru,” teikts paziņojumā.

Lasi vēl: 5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus pat dižā Vanga ieteica neignorēt. Centies saprast to jēgu, lai neiedzīvotos nelaimēs!

“Mēs viņu mīlam un mums viņa ļoti pietrūks; lūdzu, atcerieties Braienu savās domās. Bēru organizēšana tiks paziņota tuvākajās dienās. Mēs kā ģimene šobrīd lūgtu privātumu.”

 

Leave a Comment