Diemžēl izskanējušas ziņas par harizmātiskas blogeres nāvi: ”Viņa bija stāvoklī, gaidīja meitiņu”

Diemžēl šodien izskanējušas skumjas ziņas. Mūžībā devusies aktīva blogere. Pavisam nesen parādījās informācija, ka mirusī blogere bijusi stāvoklī un gaidījusi meitiņu.

Šodien izskanēja briesmīga traģēdija, ka Nepālā avarējusi lidmašīna. Neviens no pasažieriem neizdzīvoja lidmašīnas avārijā Nepālā. Traģēdija prasīja Krievijas blogeres Jeļenas Banduro dzīvību.

33 gadus vecā krieviete apceļoja pasauli, tiešsaistē daloties ar saviem dzīves notikumiem. Jeļena lidoja uz Nepālu pie sava vīra. Šodien valsts centrālajā daļā avarēja aviokompānijas Yeti Airlines lidmašīna ATR 72, kas lidoja no galvaspilsētas Katmandu.

Lidmašīnā atradās 72 cilvēki: 68 pasažieri un 4 apkalpes locekļi. Sākotnēji tika ziņots, ka visi cilvēki gājuši bojā, taču tad parādījās informācija par it kā diviem izdzīvojušajiem. Diemžēl tas netika apstiprināts: nevienam neizdevās izdzīvot briesmīgajā traģēdijā.

Pēdējo ierakstu sociālajā tīklā viņa publicēja jau tuvojoties lidmašīnai. “Labrīt Nepālā 7:44. Es dodos uz lidostas zonu, tagad man ir lidojums uz Pokharas pilsētu, ”rakstīja Jeļena.

Lasi vēl: Īsi pirms pēkšņās nāves kļuva zināms, kādā stāvoklī bija Elvisa Preslija meita Liza Marija

Mirušās blogeres radinieki sacīja, ka Banduro bija stāvoklī. Pirms dažiem mēnešiem sieviete uzzināja, ka gaida mazuli. “Ļena bija stāvoklī. Pagājušajā nedēļā viņa pastāstīja savai ģimenei šīs priecīgās ziņas. Viņa veica ultraskaņu. Varējām redzēt mazuļa rociņas un kājas, aprises. Viņa gaidīja meitiņu,” stāstīja bojāgājušā māsa.

 

Leave a Comment