Īsi pirms pēkšņās nāves kļuva zināms, kādā stāvoklī bija Elvisa Preslija meita Liza Marija

Zvaigznei tuvs avots izdevumam teica, ka dziedātāja ir bijusi noslēgta un cīnās ar depresiju kopš sava dēla Bendžamina Keoga pašnāvības 2020. gadā.

 

Leģendārā Elvisa Preslija vienīgā meita Liza Marija nomira no sirds apstāšanās 12. janvārī, tikai pāris nedēļas pirms savas 55. dzimšanas dienas.

 

Liza Marija pēdējo reizi tika redzēta Zelta globusa pasniegšanas ceremonijā 10. janvārī kopā ar savu mammu Priscilu Presliju un aktieri Ostinu Batleru, kurš biogrāfiskajā filmā atveidoja viņas mirušo tēvu Elvisu. Pēc aculiecinieku stāstītā, dziedātāja izskatījusies bāla, taču bijusi labā noskaņojumā. Tiesa, žurnālisti pamanīja, ka, izejot trasē, Liza Marija atspiedās uz Ostinas rokas.

 

Saskaņā ar publikācijas iekšējo informāciju, viņa nekad nav spējusi atgūties no sava dēla Bendžamina zaudējuma, kurš nomira no šautas brūces. Elvisa Preslija mazdēla pašnāvība notika viņa vecāku mājā tieši ballītes laikā par godu viņa toreizējai draudzenei.

“Pēdējos gados viņas sirdi ir salauzis Bens. Viņš bija viņas cerība un atbalsts, baroja viņas spēku. Viņas pasaule pilnībā sabruka, kad viņš nomira.”

Pēc viņas nāves aizbildniecību pār 14 gadus vecajām meitām pārņems viņu tēvs, Preslija bijušais vīrs Maikls Lokvuds. Lizas Marijas vecākajai meitai Railijai tagad ir 33 gadi.

Lasi vēl: Merilina Kerro nosaukusi trīs zodiaka zīmes, kurām būs veiksmīgs 16.janvāris

Lizas Marijas sirds apstājās 12. janvārī. Bezsamaņā esošo dziedātāju Kalabasasas (Kalifornija) savas mājas guļamistabā atrada mājkalpotāja. Zvaigznes mājinieki mēģināja viņai veikt mākslīgo elpināšanu un izsauca ātro palīdzību.

Ārsti steidzami nogādāja Presliju uz slimnīcu, kur viņa kādu laiku atradās medicīniski izraisītā komā, lai nodrošinātu dzīvību. Bet zvaigzni nevarēja glābt.

Leave a Comment