Diemžēl dziedātājas Lienes Greifānes dzīvē ļoti skumjš moments; Lai tuvinieki ir klāt šajā sēru mirklī!

Diemžēl dziedātājas Lienes Greifānes dzīvē ļoti skumjš moments. Lai tuvinieki ir klāt šajā sēru mirklī un atbalsta dziedātāju. Šis ir skumji. 

Greifāne sabiedrībā izvirzījās pēc dalības 2004. gada televīzijas raidījumā “Fabrikas Muzikālais Teātris”, kur finālā ieguva 2. vietu. Pēc tam viņa piedalījās dažādos šovos, piemēram, “Zvaigžņu lietus” (3. vieta), “Wild Run” un “Dziedi ar Zvaigzni — Milžu kaujas” līdzās Mārtiņai Burki-Burkevicai (4. vieta).

Turklāt viņa demonstrēja savu talantu daudzos teātra iestudējumos, tostarp “Flower Child”, “Robinson’s Treasures”, “World, World” un “Devils”. Jāatzīmē, ka 2008. gadā viņa bija grupas Pirates of the Sea bekvokāliste Eirovīzijas dziesmu konkursa laikā.

2011. gada janvārī viņa nomainīja savu iepriekšējo skatuves vārdu Candy uz LieneCandy. 2011. gadā viņa piedalījās Latvijas atlasē Eirodziesmai 2011 ar dziesmu “Love Is Like An Airplane”, taču finālā neiekļuva. 2011. gada martā LieneCandy tika izvēlēta pārstāvēt Latviju 2011. gada konkursā “Jaunais Vilnis”.

Viņa šajā konkursā ieņēma 8. vietu. 2013. gadā LieneCandy piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē Latvijā, kas pazīstama ar nosaukumu “Dziesma 2013”, kur prezentēja dziesmu ar nosaukumu “Higher and Higher”. Galu galā viņa pēdējā kārtā nodrošināja cienījamo 7. pozīciju.

Tā paša gada vasarā mākslinieces nedaudz neveiklā uzstāšanās Lattelecom rīkotajā mārketinga pasākumā Jūrmalā izpelnījās ievērojamu uzmanību, lai gan radīja ievērojamu uzņēmuma publicitāti.

Lasi vēl: Latvijas meteorologi steidz brīdināt cilvēkus par gaidāmo laiku piektdien! Vēlams palikt mājās!

Pēc tam 2014. gadā viņa pieņēma lēmumu uzstāties tikai ar savu īsto vārdu. Viņa apprecējās ar uzņēmēju Arti Bronušu, kā rezultātā viņiem piedzima dēls.

Turklāt aptuveni gadu viņa uzturēja nozīmīgas attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu. 2014. gadā viņa noslēdza laulību ar Igoru Lipaju, kā rezultātā viņiem piedzima otrais dēls.

Diemžēl šodien Liene Greifāne dalījusies ar sēru vēsti – kas noticis dziedātājas dzīvē?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment