Diemžēl 80 gadu vecumā pēc grūtas cīņas par savu veselību mūžībā devies mākslinieks un aktieris

80 gadu vecumā smaga slimība pārrāvusi kāda talantīga aktiera dzīvi. Ģimene ir dziļās sērās. Tikai pirms nepilna mēneša aktieris svinēja savu jubileju. 

Vēsture ir piepildīta ar ticību garīgajai būtībai – dvēselei – jau cilvēces agrākajos laikos, un bija grūti iedomāties, kur tā nonāk pēc n.ā.v.e.s. Pamazām radās pārliecība, ka pēc ķermeņa aiziešanas dvēsele pastāv neatkarīgi.

Senie cilvēki uzskatīja, ka viņa pasaule ir reālās pasaules spoguļattēls – ir mežs un jūra, dzīvnieki un augi. Dvēseles šajā pasaulē medī un makšķerē, tāpat kā cilvēki uz Zemes.

Vairums mūsdienu parapsihologu pametuši mēģinājumus atrisināt šo jautājumu, uzskatot, ka šī mīkla nav atminama. Daudzi astrālie ceļotāji uzskata, ka aizgājēju cilvēku garus var sastapt astrālo ceļojumu laikā. 

Vēl viens skumjš notikums notika kultūras jomā. Slavenā ukraiņu mākslinieka Aleksandra Tartišņikova dzīves ceļš tika pārtraukts. Sabiedrības iemīļotā aktiera dzīve beidzās 80 gadu vecumā.

Ar skumjām ziņām ar sabiedrību dalījās Harkovas Ševčenko Valsts teātra pārstāvji. Tieši šai kultūras iestādei vēlīnā slavenība veltīja lielāko daļu savas profesionālās dzīves.

Zināms, ka mākslinieka dzīve pārtrūka pavisam nesen, 18.aprīlī. Kas izraisīja Aleksandra Tartišņikova aiziešanu aizsaulē, vēl nav ziņots, atzīmē interneta izdevums.

Lasi vēl: “Tuvojas 3 tumsas dienas – neizejiet no mājas”: ceļotājs laikā no 2582. gada nosauca briesmīgu datumu cilvēcei

Atgādināsim, ka aktieris ir dzimis Taškentā. Darba gadu laikā viņam izdevās kalpot dažādos Padomju Savienības teātros, piemēram, viņš strādāja Krasnojarskā, Čitā, Arhangeļskā, Belgorodā un citās vietās.

Pēdējā darba vieta bija Harkovā, kur viņš atgriezās 1974. gadā un tur arī palika.

 

Leave a Comment