“Tuvojas 3 tumsas dienas – neizejiet no mājas”: ceļotājs laikā no 2582. gada nosauca briesmīgu datumu cilvēcei

Un viņa prognozi apstiprina arī citi ezotēriķi. Cilvēki, kuri apgalvo, ka ir ceļojuši uz nākotni, bieži brīdina cilvēci no briesmām. Tagad kāds cilvēks, kurš apgalvo, ka ir bijis 2582. gadā, nolēma visus brīdināt par, iespējams, visbriesmīgāko periodu vēsturē.

Šis periods ilgs trīs dienas, un to iezīmēs pilnīga tumsa. Kā saka laika ceļotājs, uz Zemes notiks globāla tehniska kļūme un elektrība atslēgsies.

Lai gan, iespējams, šeit tiks iesaistīti kādi nezināmi spēki, jo viņa vārdos ir viens noslēpumains moments.

“Sākot no pulksten 00:00 UTC 2026. gada 6. jūnijā, Zeme ieies trīs tumsas dienās. Neskatieties debesīs, meklējot gaismu, kas nāk no piramīdām. Neizmantojiet mākslīgo apgaismojumu, izņemot sveces.”

Kas ir šīs piramīdas, nākotnes cilvēks nepaskaidroja. taču mudināja visus sākt gatavoties draudīgajām trīs tumsas dienām jau tagad. Šis ceļotājs laikā ir uztraucies par nākotni, bet tas vēl nav viss.

Piemēram, kāds cits laika ceļotājs arī runāja par globālu elektroenerģijas padeves pārtraukumu.

“Patiesībā atslēgsies viss – internets, elektrība. Tas būs briesmīgi. Satricinājumi, uztraukumi, briesmas- pienāks vissliktākie laiki cilvēces vēsturē, ”viņš teica.

Lasi vēl: Diemžēl Latvijā plosās slimība, no kuras nav pasargāts neviens iedzīvotājs, pilnīgi neviens

Un franču mūķene Marī de la Fodē jau 1819. gadā prognozēja:

“Tajā laikā būs trīs nepārtrauktas tumsas dienas. Šajā briesmīgajā tumsā degs tikai svētītas sveces. Viena svece degs trīs dienas, bet ļaunā mājā tās nedegs. Gaiss kļūs nelabs. Šajā dīvainajā gadalaikā pilsētu ielās kritīs staru uzplaiksnījumi. Bet jūs nevarat uz viņiem skatīties, jūs nevarat skatīties uz augšu.”

Leave a Comment