Dēls atstāja tēvu vienu aukstā mājā. Vēlāk atgriežoties, dēls atvēra durvis un sastinga

Pēc ātrās, darba pilnās vasaras vienmēr nāk rudens. Tomēr ne visiem tas ir skaists rudens. Vecums nes līdzi veselības, finansiālas situācijas un attiecību izmaiņas.

Atliek tikai samierināties, censties būt spēcīgākiem un nepaļauties uz citu cilvēku palīdzību. Kā palīdzēt gados vecākajiem, kurus bērni neapciemo? Uz šo jautājumu katrs atbild atšķirīgi.

Ieskaties, iespējams, vecajam kaimiņam, kuram ir ne pārāk laba dzirde, arī nepieciešama palīdzība? Vai arī vecā māmuļa, kura pacēlusi toni sabiedriskajā transportā, patiesībā vienkārši ir viena pati dzīvē palikusi?

Ne vienmēr viss ir tāds, kā izskatās.

Palīdzība vecajiem

Sniegs. Ziema skaidri norādīja uz to, ka var noteikt savus likumus pilnībā. Pagaidām vēl vējš, lai gan ne tik spēcīgs, pūta lielas sniega pārslas pret koku galotnēm, bet pavisam drīz tās jau bija apakšā, zem kājām.

 

Tajā brīdī ciemats gandrīz kļuva par pasaku vietu. Burvīgi. Tieši šādu ainavu parasti apraksta grāmatās vai attēlo filmās, lai raksturotu ziemas skaistumu.

 

Bet Stepans nesaņēma nekādas pozitīvas emocijas. Viņš taču apzinājās, ka aukstajā laikā dienas kļūst īsas, un tas nozīmēja, ka viņam vajadzēja sagatavot malku, pārtiku un ūdeni krājumā.

Lasi arī: “Neizturieties pret matiem kā pret vistas nagetiem”. Eksperte nosaukusi 3 galvenās kļūdas, ko pieļaujam matu kopšanā

Visiem šiem aspektiem situācija bija diezgan sarežģīta. Malkas palika tikai uz pāris dienām, pārtika šķita esam, bet trūka kartupeļu, biešu un putraimu. Paldies vismaz par to, ka aka nebija aizsalusi.

 

Parasti dēls palīdzēja tēvam un devās uz ciematu ar krājumiem. Krājumi nebija pārāk glauni, bet kādam laikam tie pietika. Pārcelties pie dēla pilsētā nebija iespējams – trīs cilvēki dzīvoja divistabu dzīvoklī, un viņi nevarēja pieņemt vēl vienu cilvēku, pat ja tas bija spēcīgs večuks. Tāpēc bija jāgaida palīdzība šajā vietā.

Lasi arī: Skumjas ziņas Brūsa Vilisa dzīvē; “Tas laiks diemžēl tuvojas”

Lasi arī: Ir tikai 2 zodiaka zīmes, ar kurām veiksme būs kopā visu atlikušo gadu

Gaidīja tik ilgi līdz vienā dienā viss izmainījās un apgriezās kājām gaisā…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment