Dēļ spēcīga saules uzliesmojuma, Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra, iesaka cilvēkiem būt uzmanīgiem

Saskaņā ar nesenāko ziņojumu no SpaceWeather portāla, Zemi gaida spēcīga magnētiskā vētra, kas sākusies jau no 25.aprīļa un turpināsies līdz pat 27.aprīlim.

Šis ir tikai viens no daudzajiem gadījumiem, kad Saules aktivitāte rada noturīgu interesi un izraisa “Saules uzliesmojumus”, kas var ietekmēt ne tikai Zemes elektromagnētisko lauku, bet arī tehnoloģiju un komunikāciju sistēmas.

Šī vētra varētu būt pietiekami spēcīga, lai izraisītu plašu ietekmi uz mūsu planētas vidi un radītu aizraujošas saules apskates iespējas tiem, kuri vēro šādas parādības. Tādēļ, vērojot Saules aktivitāti, ir svarīgi ņemt vērā šādas prognozes un sagatavoties iespējamajām sekām.

Saules izvirdumi ir kā daudzi kolorīti dejotāji uz saules diska skatuves, kuri uzbur spilgtu, daudzveidīgu šovu.

Tērēju “pāris kapeikas”, un mans pods vienmēr ir balts un tīrs. Dalos noslēpumā

Magnetiskās vētras ir kā neprognozējamas mūzikas impulsi, kas pārtrauc Zemes ģeomagnētisko ainavu, brīžiem ilgstot un brīžiem mirklīgi ieslēdzoties. Šīs vētras dzimst no Saules izstarotajām daļiņu straumēm, radoši savijot mūsu planētas elektromagnētisko saiti.

Magnētiskās vētras neraugoties uz to, vai tās ir spēcīgas vai vājas, var radīt sarežģījumus gan komunikācijas jomā, gan cilvēku labklājībā. Vecākiem cilvēkiem un tiem, kas ir jutīgi pret laikapstākļiem, tās var dot pazīmes kā galvassāpes, reiboni, slikto dūšu, locītavu sāpes, nogurumu un bezmiegu.

Ģeomagnētiskās vētras tiek klasificētas pēc K-indeksa, kas variē no 2 līdz 9. Jo lielāks šis indekss, jo spēcīgāka ir vētra un tās ietekme. Tas nozīmē, ka, jo augstāks K-indeksa līmenis, jo lielāka iespējamība izjust vētras sekas gan cilvēku ves**bai, gan tehnoloģiju darbībai.

Nākamās četras dienas, no ceturtdienas, 25. aprīļa, līdz sestdienai, 27. aprīlim, sola būt Saules aktīvas dienas, kurās gaidāma intensīva enerģijas plūsma ar K-indeksa vērtību 4 (tas nozīmē dzelteno signālu). Šis var būt ne tikai laika, bet arī cilvēku enerģijas plūsmas mainījuma laiks.

Uzziniet, ko noteikti nedrīkst darīt, kamēr notiek saules uzliesmojums, jo tas var pamatīgi kaitēt pa ve**lībai!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment