Septiņas bīstamākās dienas 2024. gada maijā pēc astrologu domām – lūk, kā tu sev vari piesaistīt nelaimes!

Septiņas bīstamākās dienas 2024. gada maijā pēc astrologu domām ir tās, kuru laikā var ar cilvēkiem notikt dažādas neveiksmes un viņi sev nezinot pat tās var sev piesaistīt. 

 

2. maijs ir Plutona retrogrādās kustības sākums

Plutona retrogrādais kustības periods ir periods, kad šī planēta, kas pazīstama ar savu spēku un ietekmi, šķietami pārvietojas atpakaļ, raugoties no mūsu Zemes perspektīvas.

Emocijas un notikumi var būt nepastāvīgi un negaidīti. Tāpēc ir svarīgi būt uzmanīgiem attiecībās ar citiem un nepieņemt lēmumus emociju ietekmē.

Astrologi iesaka izvairīties no konfliktsituācijām, izrādīt iecietību un sapratni pret citiem. Šis ir laiks, kad ir svarīgi koncentrēties uz iekšējo pasauli un ieklausīties savā intuīcijā.

 

13. maijs – Saules un Urāna konjunkcija

Šī diena var atnest negaidītus notikumus un likt saskarties ar neparedzētām grūtībām. Centies izvairīties no greizsirdības un skaudības, jo tās var kļūt par konfliktu avotu tavā personīgajā un lietišķajā dzīvē. Esi pacietīgs un centies mierīgi atrisināt radušās problēmas.

 

15. maijs – Merkurs ieiet Vērša zīmē

Merkurs Vērša zīmē var nest stabilitāti, bet tas var arī izraisīt trauksmes un nedrošības sajūtu. Esiet piesardzīgi, pieņemot lēmumus, un nesteidzieties dot solījumus vai veikt svarīgus soļus. Centies saglabāt skaidru domāšanu un izvairies no pārlieku lielas reakcijas.

 

Lasi vēl: Ārzemju meteorologi izplata paziņojumu uz tuvāko diennakti! Daudziem var tas nepatikt!

18. maijs – Venera savienojas ar Urānu un Saule ar Jupiteru

Šī diena var radīt zināmas grūtības un nestabilitāti dažādās tavas dzīves jomās. Tāpēc esi piesardzīgs un izvairies no nevajadzīga riska. Koncentrējies uz emocionālā līdzsvara saglabāšanu un centies izvairīties no nevajadzīgas spriedzes.

Nākošos datumus skaties lasot tālāk

Leave a Comment