Cik lielam aukstumam jāgatavojas? Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar trakām laika prognozēm nākošajai nedēļai

Foto – ekrānuzņēmums

Bricis vietnē “Facebook” raksta, ka nedēļas otrajā pusē jau kļūs vēsāks un nākošajā nedēļā lietum kādā brīdī var pievienoties arī slapjš sniegs…

Šīs nedēļas otrajā pusē laiks Latvijā kļūs vēsāks, un nākamnedēļ temperatūras pazemināšanās turpināsies, tā liecina šā brīža prognozes.

Jau nākamajā naktī temperatūra Latvijā krietni pazemināsies – tā vairs būs no 2 līdz 7 grādiem plusā, bet ceturtdienas pēcpusdienā gaiss uzsils no +10 līdz 15 grādiem, bet dažās vietās piekrastē gaidāms vēl vēsāks laiks. Kurzemniekiem pavisam noteikti jārēķinās arī ar lietus nokrišņiem.

Foto – Pexels

Visā Latvijā nākošajā nedēļā gaidāms lietus, jau naktī no sestdienas uz svētdienu Latviju šķēršos plaši lietus mākoņi, un līņāt turpinās līdz pat svētdienas pēcpusdienai.

Sagaidot nākošo nedēļu jābūt gataviem, ka laiks kļūs vēsāks un naktīs temperatūra būs tuvu 0 grādiem, bet vietā var būt pat mīnusi. Pa dienu temperatūra paaugstināsies no +6 līdz 13 grādiem, bet nedēļas otrajā pusē, visticamāk, būs vēl par dažiem grādiem zemāka gaisa temperatūra.

Būs arī nokrišņi – pārsvarā lietus, tomēr šā brīža prognozes liecina, ka vietām var būt arī slapjš sniegs. Pašreizējās laika prognozes gan neliecina, ka snigšana varētu būt stipra, tāpēc, visticamāk, ka sniega sega nekur neveidoties.

Kā atbrīvoties no skudrām, izmantojot banānu mizas. Es nožēloju, ka iepriekš nezināju šo metodi

Komentāros pie Toma Briča ieraksta cilvēki dalās savās pārdomās:

“Ko ta gribat? Visu aprīli kā jūniju?”

Lasi vēl: Mežsargs man pastāstīja, kā viegli atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nav jāpērk nekas

“Tādi nu tie dabas untumi ir. Manā tālajā bērnībā uzsniga kārtīgs sniegs, kad ziedēja dzeltenās narcises. Varēja caur sniegu redzēt dzeltenus lāsumus, izskatijās skaisti. Piebilstot, ka tas bija Piebalgā, kur daba mostas vēlu.”

“Normāls aprīlis.”

“Tas labi, savādāk uzreiz vasarā iekāpām pēc ziemas…”

“A ko jūs gribējāt? Nebūs jums te pavasara saulīti baudīt!”

“Pilnīgi visu posta ārā!!!”

Lasi vēl: No 1.maija palielinās atsevišķu cenu pakalpojumu izmaksas šajā Latvijas telekomunikācijā!

“Aprīlim ir slikta humora izjūta ik reiz, kad grib cilvēki brīvdienās atpūsties – hops, lūdzu, jums lietu un sniegu. Darba dienās – hops, lūk, saulīte un siltumiņš!”

“Tas ir šausmas!!!”

“Tikai ne sniegu!”

“Atkal tā ziema…”

Leave a Comment