Cienījamā vecumā aizsaulē devies daudzpusīgais skatuves un ekrāna aktieris; kolēģi ir satriekti

Cienījamā vecumā aizsaulē devies daudzpusīgais skatuves un ekrāna aktieris. Viņa talants būs mūžīgs vienmēr un dzīvos caur aktiera filmām. 

Saskaņā ar dažādiem baznīcu mācītājiem, pirmajās trīs dienās pēc cilvēka Nā*es mirušā dvēsele atrodas tuvu ķermenim un vietām, kur cilvēks agrāk dzīvojis.

Dvēsele šajā laikā atradīsies mentālajā ķermenī, ar tādām pašām ieradumiem un vēlmēm kā dzīvē, bet tai nebūs fiziskas spējas vai iespējas redzēt sevi spogulī. Šā iemesla dēļ dvēsele ir ļoti “noraizējusies”, un tāpēc parasti tiek ievērots noteikums par 40 dienu periodu, kad ir jālūdzās un jāpiemin aizgājējs.

Trešajā-četurtajā dienā pēc Nā*es cilvēka dvēselei ir paredzēts “atgūt sevi”, jau saprotot, ka tai nav iespējams atgriezties ķermenī, un tāpēc tai jāpielāgojas “jaunajai” dzīvei.

Dvēsele joprojām klīst netālu no savas dzīvesvietas, apkārtējās vietas un bieži atgriežas vietās, kur tai bijis patīkami. Šajā laikā nav ieteicams pārmērīgi sērot, raudāt un kliegt, lai vēl vairāk nesāpinātu  dvēseli.

 

95 gadu vecumā Mi**s cienījamais, daudzpusīgais skatuves un ekrāna ārzemju aktieris Džoss Aklends.

Viņš bija ļaundaris filmā “Nāvējošais ierocis 2” (Lethal Weapon 2), K. S. Lūiss TV filmā “Ēnu zeme” (Shadowlands) un Falstafs izrādē “Henrijs IV” (Henry IV), kā arī filmējās Pet Shop Boys videoklipā.

Džoss Aklends pašapzinīgs darbaholiķis, kurš filmējies vairāk nekā 130 filmās, TV šovos un radio programmās, no kurām vismaz amerikāņu skatītājiem visspilgtāk izcēlās kā Dienvidāfrikas diplomāts filmā “Nā*es ierocis 2”, svētdien nomira savās mājās Klovellijā, ciematā Anglijas dienvidrietumos. Viņam bija 95 gadi.

Viņa aģents Pols Pīrsons apstiprināja nāvi.

Viņš bija slavens ekrāna aktieris, spēlējis neaizmirstamas otrā plāna lomas tādās filmās kā aukstā kara trilleris “The Hunt for Red October” (1990) un hokeja komēdija “The Mighty Ducks” (1992).

Lasi vēl: Beidzot ”WhatsApp” laiž klajā jauninājumu, kuru lietotāji gaidīja vairāk kā gadu un beidzot ir to sagaidījuši!

Viņš izpelnījās arī Britu Kinoakadēmijas balvas nomināciju par filmu “White Mischief” (1987) – drāmu, kuras darbība risinās koloniālajā Kenijā. Taču Aklanda kunga īstā mājvieta bija Londonas skatuve.

 

Leave a Comment