Bīstamais pilnmēness 23. maijā. Ko kategoriski nedrīkst darīt un kā pareizi pavadīt šo dienu

Pilnmēness ir nelabvēlīgs laiks, lai runātu par attiecībām. Ja kaut kas tevi neapmierina tavā partnerī, šajā brīdī ir maz ticams, ka viņš spēs tevi pareizi saprast. Personīgos jautājumus labāk pārrunāt 3-5 dienas pēc pilnmēness, tas ir, maija beigās.

Ir noskaidrots, ka pilnmēness laikā cilvēkam samazinās asins recēšana, samazinās spēja atjaunoties un reģenerēties. Tāpēc nav pareizi tagad dot sev lielu fizisku slodzi.

Labāk iet agri gulēt, dienas laikā atvēlēt laiku atpūtai, izvairīties no stresa un nepārpūlēties.

Arī operāciju un citu medicīnisku iejaukšanos nozīmēšana šajā dienā ir nelabvēlīga.

 

Kādiem gadījumiem ir piemērots Pilnmēness.

Šajā laikā ir labi nodarboties ar radošumu, ir iespēja parādīt sevi ļoti spilgti un oriģināli.

Lasi vēl: Satiksmes ministrijas paziņo, ka gaidāmi jaunumi un izmaiņas, kuras skars pilnīgi visus autovadītājus!

Ziedu Pilnmēness ir lieliski piemērots vieglam draudzīgam dialogam. Ja tev ir draugi, kurus sen neesi redzējis, ir laiks viņiem piezvanīt.

23. maijs – ceturtdiena. Tā tiek uzskatīta par naudas dienu. Ir labi plānot savu budžetu, analizēt savas finanses, domāt par jaunu ienākumu avotu radīšanu.

Pilnmēness laikā ir daudz uzskatu un ticējumu par to, ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no neveiksmēm vai negatīvām sekām. Šie uzskati ir balstīti uz tautas gudrībām, mitoloģiju un dažādiem kultūras rituāliem, un tiem bieži vien nav zinātniska pamatojuma. Daži no izplatītākajiem aizliegumiem un brīdinājumiem pilnmēness laikā ir šādi:

Nevajadzētu veikt lielus vai svarīgus finanšu darījumus, jo pastāv uzskats, ka pilnmēness laikā pieņemtie lēmumi var būt nepareizi vai neracionāli. Nav ieteicams sākt jaunus projektus vai uzņēmējdarbību, jo tiek uzskatīts, ka tie var būt nestabili vai neveiksmīgi.

Cilvēki bieži izvairās no nopietniem medicīniskiem vai ķirurģiskiem pasākumiem, jo tiek uzskatīts, ka ķermenis pilnmēness laikā ir jutīgāks un dziedināšanas procesi var būt lēnāki. Daži uzskata, ka pilnmēness laikā nevajadzētu sākt jaunas attiecības vai veikt svarīgus lēmumus par attiecībām, jo emocionālais stāvoklis var būt svārstīgs un lēmumi var būt impulsīvi.

 

Leave a Comment