Bijusī bērnu zvaigzne aizsaulē devusies vien 35 gadu vecumā: ”Viņš bija ceļā uz savu slavu, bet tomēr to nesasniedza”

Bijusī bērnu zvaigzne aizsaulē devusies vien 35 gadu vecumā. Viņš pamazām tiecās pēc savas slavas un panākumiem, tomēr liktenis bija lēmis savādāk. 

40 diena

Saskaņā ar pareizticīgo tradīcijām četrdesmitajā dienā tiek izlemts cilvēka dvēseles liktenis. Un mēs, dzīvie cilvēki, esam tie, kas ar savu rīcību var panākt labāku mirušā likteni. Par to, kas būtu jādara un kā pavadīt šo dienu, mēs jums pastāstīsim.

40 dienas no nāves dienas – ļoti svarīgs un atbildīgs datums, jo tieši šajā dienā saskaņā ar pareizticīgo kanoniem mirušā dvēselei tiek dots spriedums par tās tālāko atrašanās vietu.

Un, ja pati dvēsele vairs nespēj neko mainīt un labot labāka likteņa labad, to var darīt mirušā tuvinieki. Mācītāji uzsver, ka ir ļoti svarīgi lūgties par aizgājēju un viņa dvēseli, lai tā spētu rast mieru.

 

Evans Ellingsons – kādreizējā bērnu zvaigzne, kurš, šķiet, bija ceļā uz lielu slavu, diemžēl ir devies aizsaulē.

Bijušais aktieris, kurš jau vairāk nekā desmit gadus nav filmējies, miris svētdien savās mājās Sanbernardino apgabalā, kur viņa ķermenis tika atrasts guļamistabā, tā ziņo tur esošā koronera birojs.

Precīzi nāves apstākļi pagaidām nav skaidri, bet amatpersonas apgalvo, ka pagaidām, šķiet, ka šeit ar vardarbību nav nekāda sakara. Tomēr oficiāls lēmums būs vēlāk.

 

Ellingsonu, iespējams, vislabāk atceramies, kad viņš filmējās 2009. gada filmā “My Sister’s Keeper” (“Manas māsas sargs”), spēlējot Kameronas Diazas (Cameron Diaz) pusaugu dēlu. Viņš bija labi pazīstams arī ar savu Kaila Harmona lomu seriālā “CSI: Miami” … kurā viņš trīs gadu laikā filmējās 18 epizodēs.

Šovbiznesā viņš sāka darboties 13 gadu vecumā, kad ieguva nelielu lomu televīzijas filmā, kā arī viesizrādē seriālā “General Hospital”. No turienes viņš turpināja filmēties tādos seriālos kā “Titus”, “Tas bija tad”, “Trakais TV”, “Pilnīgi mežonīgie”, “Bones”, “24” un citos.

Ellingsons filmējies arī vairākās filmās, piemēram, “Walk the Talk”, “Letters from Iwo Jima”, “The Bondage”, “Confession”, “Rules of the Game”, “Time Changer”, “The Gristle” un citās.

Atgādināsim, ka viņam bija vien 35 gadi.

Leave a Comment