Bezvēsts pazudusi zināma seriāla aktrise: ”Nevaram ar viņu sazināties”

Aktrise neieradās uz savu izrādi. Pēkšņi nozuda un nevienam neko nav teikusi. Cilvēki sākuši satraukties, jo neviens nezina kur aktrise varēja pazust. 

Aktrise Tatjana Kravčenko neieradās uz savu izrādi Sanktpēterburgā. Viņu uz skatuves aizstāja Zoja Burjaka. Tikmēr “Radiņu” zvaigznes kolēģi sacēla trauksmi par viņas bezvēsts pazušanu un pat gribēja uzlauzt viņas dzīvokļa durvis.

Tatjanai Kravčenko Ļeņingradas apgabalā bija paredzēts spēlēt antreprīzes izrādē “Sezonas spilgtākais punkts jeb visas biļetes izpārdotas”. Bet tad aktrise neieradās Sanktpēterburgā. Viņai steigā atrada aizstājēju Zojas Burjakas personā.

 

Staņislavs Sadaļskis bija šokēts par Kravčenko pazušanu. “Publika nāk pie abām šīs izrādes zvaigznēm… Staņislavskis teica, ka izrādi var atcelt tikai tad, ja aktieris jāiznes ar kājām pa priekšu,” viņu citē vietne mk.ru.

Pagaidām Tatjana Eduardovna nesteidzas iziet uz kontaktu. Bet tikmēr Sadaļskis turpina krist izmisumā: “Es esmu vilcienā no Sanktpēterburgas uz Maskavu. Nav spēku, balss arī nav.

 

Lasi vēl: Tikai reizi 10 gados pienāk šis brīdis: Tikai 3 zodiaka zīmēm 2023. gads būs kā pasaka

Rīts atnesa nepārvaramu neveiksmi, kad Kravčenko neieradās uz izrādi. Visi mēģinājumi sazināties ar Tatjanu bija veltīgi. No piedāvājuma uzlauzt viņas dzīvokļa durvīs atteicāmies, tas situāciju nebūtu glābis …”

 

Leave a Comment