Kuros gadījumos labāk mājās neturēt izslavēto naudas koku. Trīs svarīgi iemesli, kurus jāliek aiz auss!

Tautas ticējumi vēsta, ka naudas koks (Olveida krasula) nes cilvēkam veiksmi un labklājību, bet pats galvenais – finansiālus panākumus. Tad kāpēc tomēr zināmos gadījumos nevajadzētu šo augu ieviest mājās?

Naudas koku sauc arī vienkārši par resnulīti, un tas atrodams diezgan daudzos mitekļos. Šis ir augs ar elastīgu, noapaļotu lapotni, kurš interjerā izskatās ļoti estētiski. Bet vēl viens svarīgs pluss – naudas koka kopšana ir vienkārša, turklāt šis augs spēj attīrīt gaisu tāpat kā daudzi citi.

Ja ņemam vērā ticējumus, naudas koks absorbē negatīvo enerģiju un veicina finansiālus panākumus. Starp citu, tas tika nodēvēts par naudas koku, jo auga lapas pēc izskata atgādina sudraba dināra monētu (naudas vienība vairākās valstīs pie Vidusjūras).

Tomēr viss nav tik vienkārši, un cilvēki ir minējuši būtiskas problēmas, ja mājās ir naudas koks. Par tām runāsim šajā rakstā.

 

Emocionāliem cilvēkiem naudas koka turēšana mājās ir tabu

Daudzi zina, ka naudas koks simbolizē finansiālus panākumus. Ja koks labi aug, tad arī mājās regulāri ieplūdīs finanšu līdzekļi. Vismaz psihologi un ezotēriķi saka – par ko mēs domājam, to arī piesaistām.

Bet – ja pēkšņi kaut kādu iemeslu dēļ naudas koks nokalst, emocionāls cilvēks to var uztvert kā zīmi no augšas un pat nonākt depresijā, jo auga nāve viņam nozīmēs arī finansiālu sagrāvi.

Lasi vēl: Tikai reizi 10 gados pienāk šis brīdis: Tikai 3 zodiaka zīmēm 2023. gads būs kā pasaka

Tāpēc psihologi neiesaka jūtīgiem cilvēkiem turēt mājās naudas koku, vismaz tad, ja nav iespējams nodrošināt augam pienācīgu kopšanu.

 

Šī auga pati bīstamākā īpašība – lasi tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However
    I am experiencing troubles with your RSS. I don’t know why I can’t join it.
    Is there anybody else having similar RSS issues?
    Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

Leave a Comment