Beidzot tiek atklāts ar ko nodarbojas leģendārā mūziķa Maikla Džeksona nu jau pieaugušie bērni; tikai viens dzied

Maikla Džeksona bērni cenšas gūt panākumus paši, nevis viņa vārdā. Daudziem no bērniem tas ir izdevies, tomēr ar mūziku nodarbojas tikai viens no leģendārā mūziķa bērniem. 

Maikls Džeksons (Michael Jackson) bija Amerikas Savienoto Valstu dziedātājs, dziesmu autors, deju mākslinieks, producents un aktieris, kas tika uzskatīts par vienu no vislielākajiem un ietekmīgākajiem izpildītājiem popmūzikas vēsturē.

Maikls Džeksons sāka savu mūzikas karjeru jau bērnībā kopā ar savu ģimenes grupu “The Jackson 5”. Viņš ātri kļuva par grupas lielāko zvaigzni, pateicoties savam izcilajam dziedāšanas talantam un neparastajai personībai.

Pēc tam viņš uzsāka solokarjeru un guva milzīgu panākumu ar albumiem, piemēram, “Off the Wall”, “Thriller”, “Bad” un citiem.

Viņa albumam “Thriller”, izdots 1982. gadā, ir tituls par vislabāk pārdoto albumu pasaulē, un tas iezīmēja Maikla Džeksona izcilību ne tikai kā dziedātājam, bet arī kā deju māksliniekam. Džeksons bija pazīstams ar savu īpašo dziedāšanas stilu, deju prasmēm un inovācijām mūzikas videoklipu veidošanā.

Kad 2009. gadā Maikls Džeksons nomira, viņš atstāja milzīgu bagātību. Tiek uzskatīts, ka 40 % no tā saņēma viņa māte, 20 % tika novirzīti labdarībai, bet atlikušie 40 % tika sadalīti starp viņa trim bērniem.

Pastāstīsim, kā tagad dzīvo divi popmūzikas ikonas dēli un meita un kam viņi tērē savu naudu.

Vecākais dēls no tēva nav ieguvis mākslinieka gēnu

Maikls Džozefs Džeksons juniors, pazīstams kā Prinss, ir vecākais no trim dziedātāja bērniem. Atšķirībā no daudziem zvaigžņu mantiniekiem 26 gadus vecais Prinss nekļuva par klasisku milzīgas bagātības dedzinātāju, bet nolēma gūt panākumus. Viņš izmēģināja savus spēkus vairākos virzienos. Viņa bagātība tiek lēsta 100 miljonu dolāru apmērā.

 

Sākumā Prinss centās sekot tēva pēdās, sākot karjeru izklaides industrijā. 2013. gadā viņš strādāja kā vieskorespondents raidījumā Entertainment Tonight, bet vēlāk tajā pašā gadā debitēja epizodiskā lomā pusaudžu seriāla “90210” pēdējā sezonā.

Šajā brīdī viņš pārtrauca eksperimentēt ar atrašanos uzmanības centrā. Vēlāk kādā intervijā viņš teica, ka šovbizness nav domāts viņam. Viņš visu pameta.

“Mākslinieka gēnu es neesmu ieguvis no tēva,” piebilda Prinss.

Tomēr viņam ir kopīga tēva mīlestība pret labdarību. Pēc universitātes beigšanas, iegūstot grādu uzņēmējdarbības vadībā, dziedātāja dēls bija viens no labdarības organizācijas Heal Los Angeles Foundation dibinātājiem. Tā cīnās pret bērnu badu.

Lasi arī: Plātsmaize katrai dienai: vienmēr izdodas, garšīga un maiga (parādu, cik viegli to pagatavot)

Džeksona vecākais dēls 2016. gadā demonstrēja savas uzņēmēja spējas, dibinot mediju producēšanas uzņēmumu ar trāpīgu nosaukumu King’s Son Productions. Kā producents kopā ar saviem kolēģiem Prinss ir radījis vairākus mūzikas videoklipus. Taču acīmredzot šis bizness tika atlikts uz vēl dažiem gadiem.

Tomēr Džeksona meita gan ir izlēmusi nodoties pavisam citai sfērai atšķirībā no brāļa – lūk, ko neparastu viņa dara! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment