Beidzot tiek atklāts ar ko nodarbojas leģendārā mūziķa Maikla Džeksona nu jau pieaugušie bērni; tikai viens dzied

Parisa Džeksone: vienīgā no popmūzikas karaļa bērniem, kas dzied

Paris Mičela Katrīna Džeksone ir Maikla Džeksona vidējais bērns un viņa vienīgā meita. 25 gadus vecās modeles, aktrises un mūziķes māte ir Debija Rouve. Parisas bagātība tiek lēsta 100 miljonu dolāru vērtībā.

Lai gan jau no mazotnes viņu ieskauj neparasta bagātība un panākumi, viņa stāsta, ka viņas zvaigžņotais tēvs centās viņu un viņas brāļus nesabojāt.

“Kad mēs uzaugām, mums bija daudz privilēģiju, bet, kad vajadzēja iegādāties rotaļlietas un braukt izbraucienos, mums tās bija jānopelna,” viņa stāstīja nesenā intervijā.

Parisa ir guvusi veiksmīgu karjeru modes industrijā un parakstījusi līgumu ar IMG Models. Viņa ir parādījusies uz tādu žurnālu kā Vogue un Rolling Stone vākiem, kā arī piedalījusies apģērbu zīmola Gap reklāmas kampaņās.

Parisa pagaidām ir vienīgā no popmūzikas karaļa mantiniecēm, kas dzied uz skatuves. Viņa ir uzaugusi, klausoties visdažādāko mūziku: viņu mājās skanēja Čaikovska, Hansa Cimmera skaņdarbi un reperu hiti.

“Kad es augu, es vienmēr dziedāju. Un bija tik lieliski redzēt tēva sejas izteiksmi, kad viņš saprata, ka es spēju uztvert augstumu un harmoniju,” atcerējās Džeksonu mantiniece.

Kad viņas tēvs nomira, Parisas dzīve pilnībā mainījās. Viņas pusaudža gadi bija īpaši grūti. Piecpadsmit gadu vecumā viņa noslīcināja savas bēdas nelegālās vielās, turklāt viņai bija smaga depresija. Rezultātā meitene gandrīz izdarīja sev pāri. Pēc rehabilitācijas viņa galu galā atgriezās pilnvērtīgā dzīvē.

 

Bigijs Džeksons dod priekšroku vientuļnieka dzīvei

Princis Maikls Džeksons II ir popmūzikas karaļa jaunākais bērns. 21 gadu vecais bērns, kurš 2002. gadā piedzima no nezināmas surogātmātes, tagad tiek dēvēts ar neoficiālo vārdu Bigi.

Atšķirībā no vecākā brāļa un māsas viņš labprātāk turas tālāk no preses un sabiedrības. Tomēr Bigi ir izrādījis interesi par kino un režiju kā iespējamo profesiju.

“Es neesmu no tiem, kas dzied un dejo. Kad izaugšu, vēlos kļūt par kinorežisoru,” viņš teica.

Tomēr līdz šim viņš šajā virzienā nav guvis panākumus vai sasniegumus. Bigi 2021. gada novembrī reti parādījās sabiedrībā. Šķiet, Džeksonu mantinieks vēlas dot savu ieguldījumu planētas saglabāšanā un ir runājis par klimata pārmaiņām. Arī viņa mūžībā aizgājušais tēvs bija aizrautīgs par šo jautājumu un dziedāja par to savā 1995. gada hitā Earth Song.

 

Lasi arī: Plātsmaize katrai dienai: vienmēr izdodas, garšīga un maiga (parādu, cik viegli to pagatavot)

“Manuprāt, ir svarīgi, lai mēs visi par to zinātu. Mums ir daudz darāmā, bet tieši mūsu paaudze zina, cik tas ir svarīgi,” teica princis Maikls Džeksons II.

 

Leave a Comment