Beidzot nācis gaismā Raimonda Paula sievas mūžībā aiziešanas iemesls

Mediji beidzot noskaidrojuši ar kādu slimību bija sasirgusi Raimonda Paula sieva un tā tika publicēta.

Īss apraksts par Lanas un Raimonda attiecībām:

Raimonds Pauls, viesojoties sarunu šova «Pasaki to skaļi!» studijā 2021. gadā, atcerējās viņu attiecību sākumu un dalījās ar šādu stāstu: lai gan sākumā viņam nebija ne naudas, ne dzīvesvietas, ne pat laulības gredzena, tas nekavēja viņiem izveidot veiksmīgu un stipru laulību, kas ilga vairāk nekā 60 gadus.

Lasi vēl: Cik skumji…. Bēdīgi jaunumi par latviešu talantīgo un mīlēto aktieri Ģirtu Jakovļevu

Maestro atzina, ka svarīgs brīdis bija tas, ka viņi sāka savu kopdzīvi no nulles, nekurienē. Ar smaidu viņš atcerējās viņu kāzas, kas bija vienkāršas, taču piepildītas ar dziļu un patiesu mīlestību vienam pret otru.

Neraugoties uz to, ka vēlāk Raimonds varēja atļauties sievai sagādāt pienācīgu gredzenu, Lana atteicās no tā un turpināja nesāt parasto zelta riņķīti, uzturot un cienot to vienkāršo un sāpīgo mīlestību, kas viņus vienoja.”

Lanas dzimtā pilsēta ir Odesa. Viņa iepazinās ar Raimondu Paulu viesizrāžu laikā un abi pāris gadus uzturēja rakstisku saskarsmi. Tajā laikā Lanai bija mazāk par 20 gadiem, un viņa studēja, kā arī strādāja kā gids uzņēmumā “Intūrists”, nedomājot par braucienu uz Latviju.

Raimondu Paulu viņai iepazīstināja kopīgs paziņa, kas bija iepazinis viņus “REO” orķestra laikos. Šis orķestris bija pazīstams ar savu avangardisko pieeju un spēju spēlēt džezu, tādēļ bija atpazīstams arī ārpus Latvijas robežām.

Lasi arī: Nežēlīgākās maitas! Sieviešu zodiaka zīmes, kuras pamet vīriešus kā vecas izmantotas zeķes!

Lasi arī : Daudz vairāk nekā Jūs spējat iedomāties! Atklāts cik patiesībā daudz izmaksāja Jūlija Krūmiņa svinības

Lana Paula aizgāja mūžībā, sasniedzot 84 gadu vecumu. Viņa apprecējās ar Maestro Raimondu Paulu 1962. gadā. Viņu laulībā piedzimusi meita Anete Paula. Lana kopā ar Raimondu Paulu veidoja īpašu un mīlošu ģimeni.

Mediju avoti beidzot ir atklājuši, ar kādu slimību bija saslimusi Raimonda Paula sieva un šī informācija tika publiskota.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment