Beidzot nācis gaismā Raimonda Paula sievas mūžībā aiziešanas iemesls

Annamarija, Raimonda Paula vecākā mazmeita, atklājusi jaunu informāciju par savas visvistuvākās personības – vecmāmiņas Lanas – veselības stāvokli Laumas Lapsas publikācijā “Šie Ziemassvētki būs citādāki”, kas ir publicēts žurnālā “Privātā Dzīve”.

 

Annamarija atklāj, ka brīdī, kad Lanai atklājāsi 4. stadijas vēzis, situācija bija ļoti jokaina. “Lana pastāvīgi apmeklēja ārstus, taču neviens nevarēja viņai pateikt, ka viņai ir vēzis.”

Tajā dienā, kad Lanai bija paredzēta ķīmijterapija, viņa nejauši nokrita un salauza gūžu.

“Aizvedām Lanu uz klīniku. Atceros, ka viņa mums teica: “Jā, es atbraukšu, šādas operācijas jau neaizņem ilgu laiku.” Pēc liktenīgās operācijas ārsts mums atzina: “Operācija bija veiksmīga, bet viņas sirds apstājās.”

Lasi arī: Nežēlīgākās maitas! Sieviešu zodiaka zīmes, kuras pamet vīriešus kā vecas izmantotas zeķes!

Lasi arī: Ventspilī piegāju pie savas mašīnas un tur tika atstāta zīmīte no sākuma paliku uz “pauzes”. Bet kad izlasiju to es sāku raudāt

Ir tā, ka ķīmijterapijas dēļ cilvēkiem izkrīt mati. Bet mati bija daļa no Lanas identitātes. Vēža dēļ viņai sāpētu. Un ko tas būtu devis, ja viņa mūža nogalē mocītos sāpēs? Varbūt ir labāk, ka tas process netika sākts,” piebilst Annamarija.

 

Arī interesanti: Ziemas saulgriežu diena 2023. gada 21. decembrī: kā izteikt trīs vēlmes, lai tās piepildītos

Leave a Comment