Ventspilī piegāju pie savas mašīnas un tur tika atstāta zīmīte no sākuma paliku uz “pauzes”. Bet kad izlasiju to es sāku raudāt

Pēdējā laikā ir dzirdēti daudzi dažādi stāsti par cilvēkiem, kuri ir piedzīvojuši dažādas situācijas ruz ceļa – gan pozitīvas, gan arī ne tik priecīgas.

 

Turklāt, ar tuvojošos auksto laiku, kad ceļi kļūst slideni, dienas gaismas stundas samazinās, un meža dzīvnieki izrāda lielāku interesi par iznākšanu uz ceļa.

Lasi vēl: VIDEO. Izskatīgā latviešu dziedātāja Dināra Rudāne atklāj, ka viņai ar 80 gadus veco miljonāru Jūliju Krūmiņu ir īpašas attiecības

Šīs situācijas kopumā vēlreiz uzsver to, ka šoferiem ir jāatceras, ka lēnāka braukšana var nodrošināt drošību un ļaut sasniegt mērķi drošāk. Ir labāk nokavēt dažas minūtes nekā riskēt palielināt ātrumu un nonākt sarežģītā situācijā, kas būtu vēl nepatīkamāka.

Viena no efektīvākajām metodēm, kā var novērst nevēlamas situācijas uz ceļa, ir brīdināt citus šoferus, ja ieraugam kādas problēmas vai bīstamu situāciju.

Šādi stāsti ir dzirdēti daudzviet pasaulē, bet varbūt ne tik bieži Latvijā. Tomēr arī šeit, Latvijā, dzīvo daudz labu un sirsnīgu cilvēku. Šajā konkrētajā gadījumā vēlos dalīties stāstu par vienas personības rīcību, kas patiesi aizkustināja, un cerams, ka iedvesmos arī citus veikt līdzīgas labas darbības.

Lasi vēl : “Melnais Pūķis nesīs milzīgus panākumus!” Astrologs Globa divām zīmēm paredz Satriecošu 2024. gadu

Lasi vēl : Policija Izplata ļoti nopietnu brīdinājumu visiem autovadītājiem – Tas skars visus

Nesen “Facebook” vietnē viena sieviete dalījās ar savu notikumu, ko viņa burtiski piedzīvoja pirms dažām dienām. Šis stāsts ir tik ļoti izplatījies internetā, ka ar to ir neiespējami nepadalīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment