Ventspilī piegāju pie savas mašīnas un tur tika atstāta zīmīte no sākuma paliku uz “pauzes”. Bet kad izlasiju to es sāku raudāt

 

Šoreiz stāsts attiecas uz notikumu Ventspilī, kur sieviete, nonākot pie automašīnas, ieraudzīja aizdomīgu zīmīti.

 

Zīmītes vēstījums bija šāds:

Labdien! Nezinu, vai zināt, bet uzmetienu skatienu blakussēdētāju pusē aizmugurējam ritenim. Ka neietekmē disku!”

Ļoti īss un skaidrs vēstījums, kas liek saprast, ka cilvēcība un rūpēšanās par apkārtējo sabiedrību ir dzimusi arī mūsu Latvijā.

 

Sieviete bija tik pateicīga šim cilvēkam, ka izlēma dalīties sociālajos tīklos, publicējot ziņojumu un attēlu.

 

Sieviete piebilda, ka viņa neuzskata šo vēstījumu par oriģinālu, jo Ventspils ir maza pilsēta, bet viņa izceļ sociālo tīklu spēku, kas ir neizmērāms. No sirds viņa izteica pateicību labajam cilvēkam, kurš šo labo darbu bija paveicis, jo tajā brīdī sievietei bija jāmēro garš ceļš uz mājām. Viņa sirsnīgi pateicās par to, ka kāds cilvēks bija atstājis lapiņu zem vējstikla slotiņas ar vēstījumu, ka viņai jāpārbauda automašīnas riepa.

Sieviete uzsvēra, ka šim cilvēkam nav bijis slinkums rīkoties, jo, pēc viņas teiktā, šos laikos ne katram ir pildspalva un papīrs automašīnā (un tas attiecas uz nelielu cilvēku daļu).

Kas zināms, ja šis notikums nebūtu novērots un fiksēts, ka ritenis nav kārtībā, tad varbūt notikumi būtu risinājušies pavisam citādāk.

Mums ir iemesls priecāties par to, ka starp mums dzīvo šādi labi cilvēki, un mums visiem ir jāņem piemērs.

Lasi vēl : Aleksandra Šepa pareģojums! Šīm 3 Zīmēm svētku laikā sagaidāma milzīga veiksme!

Lasi vēl : Latviju satriec skumja sēru vēsts! Mūžībā devies slavens dzejnieks un žurnālists! “Tās ir skumjas mums visiem”

Īpašs sveiciens Ventspilniekiem, jo šķiet, ka jūsu pilsētā dzīvo ļoti sirsnīgi cilvēki!

Citi cilvēki komentāros dalījās ar līdzīgiem stāstiem un attēliem, kas apliecina līdzīgus gadījumus, kad cilvēki sniedza palīdzīgu roku citiem. Būtiski, ka arī šādas labas darbības ir notikušas Ventspilī.

Foto:

Lasi vēl : Policija Izplata ļoti nopietnu brīdinājumu visiem autovadītājiem – Tas skars visus

Leave a Comment