Alvis Hermanis satricina internetu nākot klajā ar baisu paziņojumu: “Mūsu teritorijas tiks mums atņemtas”

Alvis Hermanis nācis klajā ar ļoti baisu paziņojumu, kas saistīta ar Latviju. Viņš atklāti izteicies par to, ka teritorijas šā vai tā mums tiks atņemtas un tas ir vairāk nekā vienkārši biedējošu. 

“Facebook” ierakstā un “YouTube” kanāla intervijā Alvis Hermanis pauž savas domas par esošo situāciju Ukrainā un Izr**lā. Viņš analizē situāciju un nosauc šīs lietas par izaicinājumu Rietumu civilizācijai, sniedzot savu skatījumu uz notiekošo. Izrādās, ka viss drīzumā var būt krietni savādāk, nekā to domā civiliedzīvotāji. Situācija ir jāuztver krietni nopietnāk, nekā varam iedomāties.

Alvis Hermanis ir ievērojams Latvijas izcelsmes teātra režisors un teātra mākslinieks. Viņš piedalījies vairākos starptautiskos teātra festivālos un ieguvis atzinību par savu inovatīvo pieeju un spēju radīt provokatīvus, dziļus teātra darbus.

Hermanis ir bijis arī režisors vairākās pasaules teātra iestādēs un ir zināms ar savu unikālo redzējumu un interpretāciju. Viņš ir veidojis teātra izrādes, kas izceļas ar spēcīgu vizuālo un emocionālo saturu, atspoguļojot aktuālas sabiedrības tēmas.

Tomēr, ir vērts ņemt vērā, ka informācija par personām var mainīties, un, ja ir bijušas kādas jaunākas notikumu vai karjeras izmaiņas, es neesmu informēts par tām, jo manā apmācībā līdz 2022. gada janvārim ir iekļauts iepriekšējais datu materiāls.

Laiks ķerties pie paša galvenā un aplūkot, ko viņš sacīja un kāpēc tas jau šobrīd sacēlis tik pamatīgu jezgu sociālajos tīklos! Aplūkosim

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment