Daudz vairāk nekā Jūs spējat iedomāties! Atklāts cik patiesībā daudz izmaksāja Jūlija Krūmiņa svinības

Daudz vairāk, nekā Jūs spējat iztēloties un iedomāties! Beidzot atklātībā nonāk informācija cik patiesībā daudz izmaksāja Jūlija Krūmiņa ļoti krāšņās svinības, kurā viņš nosvinēja savu 80 gadu dzimšanas dienu. Vai nav lieliski?

Savu astoņdesmit gadu jubileju, kuru nosvinēja ar lielisku balli un vairāk nekā trīs simtu viesu piedalīšanos, atzīmēja ievērojamais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš sava dzimšanas dienā, 12. decembrī. Šī neaizmirstamā svinību ceremonija, kas pulcēja kopā plašu sabiedrību, tika veidota kā īpaša nodarbošanās, un Krūmiņš dalījās ar saviem sajūtu pilniem iespaidiem par notikumu ar žurnālu “Kas Jauns”.

Šajā intervijā viņš plašāk aprakstījis ne tikai jubilejas svinību atrašanās vietu un atmosfēru, bet arī dalījies par to, kā viņš izvēlējies svinēt šo būtisko dzīves posmu, kā arī cik daudz finansiālu resursu tika investēti, lai nodrošinātu tās augstvērtīgo kvalitāti.

Tādējādi Krūmiņa stāsts sniedz dziļāku ieskatu ne tikai viņa personiskajā dzīvē, bet arī atklāj, kā viņš pieiet svarīgiem dzīves brīžiem un kādu nozīmi piešķir svinību organizācijai, lai radītu neaizmirstamu pieredzi ne tikai sev, bet arī visiem klātesošajiem/

Svinību norises vietu – konferenču centru “ATTA CENTRE” – pārveidoja par baudāmu un greznības pilnu banketa zāli, kur uz skatuves un klātiem galdiem bija izvietotas iedvesmojošas dekorācijas. Vestibulā radās izstāde, piedāvājot katram viesim iespēju pagarināt mirkli, iepazīstot mākslas darbus, kuros mākslinieciski izpelnījusies vieta gan jubilāram, gan viņa tuviniekiem, gan arī ievērojamiem laikabiedriem.
Šajos darbos, kuros izmantota Senās Romas stilistika, varēja aplūkot gan jubilāru personīgi, gan viņa cienītākos draugus, tajā skaitā komponistu Raimondu Paulu, bijušos prezidentus Valdi Zatleru un Raimondu Vējoni, kā arī pieredzējušo politiķi Jāni Jurkānu un citus.
Šī bija ne tikai svinību norises vieta, bet arī telpa, kur katrs aicinātais viesis varēja iegrimt un izbaudīt mākslas un vēstures bagātību pirms pašām svinībām.
Bet nu laiks ķerties pie paša galvenā!
Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment