Bēdīga ziņa latviešu grupas “Lauku muzikanti” atbalstītājiem: ”Ir pienācis laiks doties tālāk”

Atzītā akordeoniste Inita Āboliņa nesen padalījusies ar skumjām ziņām, kas dziļi apbēdinājušas neskaitāmus izcilā pašmāju muzikālā ansambļa “Lauku muzikanti” cienītājus.

“Jaunais 2024.gads ir nācis ar pārmaiņām – es vairs nespēlēju grupā “Lauku muzikanti”. Paldies maniem kolēģiem, paldies klausītājiem, tie bija brīnišķīgi gadi, bet ir pienācis laiks doties tālāk. Man vajag vairāk laika sev un citiem projektiem,” tā soctīklos raksta Inita Āboliņa.

“Nekas nebeidzas, daudz laba ir izdarīts pa šiem gadiem grupā, ierakstītas skaistas dziesmas, tās turpinās skanēt arī turpmāk nākotnē. Un koncertprogrammās kopā ar Normundu Ķieti būšu atrodama joprojām,” piebilst Āboliņa, kuras pamatdarbs ir Latvijas Nacionālajā operā un baletā.

Lasi vēl: Latviešu blogeris ieskicē scenāriju Eirovīzijā, lai Dons spētu uzvarēt: ”Viņš parādās, plīvojot gariem lokainiem princešu matiem”; Dons sniedz savu atbildi

Pirmais albums „Tas nebija tik sen” tomēr tiek ierakstīts un izdots, gūstot negaidītus panākumus ar tolaik tik populārajām dziesmām „Dzirkstošais vīns”, „Meksika” , ”Daudzus gadus” un „Tikai tu”.

Daudzi grupas atbalstītāji gan nesteidz bēdāties, jo uzskata, ka pārmaiņas tas vienmēr ir uz labu un grupu nākotnē gaida lieli panākumi un pārmaiņas.

Kā tev patīk šī grupa? Komentē!

 

Leave a Comment