Bauskas novadā, Vallē strīda karstumā mīļotās acu priekšā iet bojā jaunietis; aculiecinieks komentē situāciju

Bauskas novadā, Vallē strīda karstumā mīļotās acu priekšā iet bojā jaunietis. Aculiecinieks komentē situāciju un skaidro kā tas varēja notikt. 

Valles pagasts ir teritoriāla vienība Bauskas novada austrumu rajonā.

Tā robežojas ar Vecumnieku, Stelpes, Bārbeles un Kurmenes pagastiem sava novada ietvaros, kā arī ar Aizkraukles novada Mazzalves, Daudzes un Sērenes pagastu un Ogres novada Birzgales pagastu. Pagasta centrālais centrs atrodas Vallē.

Pirmdien Vallē notika traģ**ks incidents, kura rezultātā gāja bojā vīrietis, vadot automašīnu strīda laikā.

Kā vēsta raidījums, vīrietis sasniedzis brīdi, kad zaudējis kontroli pār transportlīdzekli, pēc tam nobraucot no ceļa un mīļotās klātbūtnē liekot automašīnai vairākas reizes apgāzties.

Kā stāsta Valles vietējais iedzīvotājs, kurš bijis šī negadījuma aculiecinieks, tad abi mīlnieki sastrīdējušies un mīļotā izkāpusi no automašīnas. Jaunietis alkohola reibumā lielā ātrumā sācis kustību ar automašīnu un nespēja kontrolēt braucienu un automašīna apgāzusies.

Lasi vēl: Zinātnieki brīdina: Nākamnedēļ mums visiem jāuzmanās, lai nepaliekam bez elektrības

Kāda vietējā sieviete ar busiņu, kura brauca garām negadījumam, piestāja un nekavējoties izsauca operatīvos dienestus. Viņi ieradās ļoti ātri, tomēr bija par vēlu.

Arī interesanti: Ar recepti dalījās arābu šefpavārs. Ņemu ābolus un gatavoju gardu pīrāgu: izdodas labāks par klasisko “Šarloti”

Leave a Comment