Sieviete uzzināja par līgavaiņa sānsoļiem kāzu priekšvakarā un pārmācīja viņu tā, ka viesi aiz pārsteiguma zaudēja valodu!

Kāds pāris gatavojās apprecēties pēc vairākiem kopdzīves gadiem. Bet topošā līgava pašā kāzu priekšvakarā uzzināja, ka izredzētais viņu krāpj, un nolēma viņu bargi pārmācīt. Kad visi viesi bija sapulcējušies, lai uzklausītu laulību solījumus, līgava “nolika visas kārtis uz galda”.

Pēc līgavas stāstītā interneta vietnei “Body+Soul”, laulību solījuma vietā viņa izlēma nolasīt savu paziņojumu, atklājot kāzu dalībniekiem, ka līgavainis viņu krāpis. Šo nelāgo vēsti Keisija uzzināja vien neilgi pirms gaidāmās salaulāšanās ar vīrieti vārdā Alekss, ar kuru viņa tik ļoti vēlējās apprecēties pēc sešiem kopā būšanas gadiem.

Pāris dienas pirms kāzām Keisija saņēma savā tālrunī ekrānuzņēmumu sēriju no nezināma numura. Pavadošajā ziņojumā bija teikts tikai šis: “Es ar viņu neprecētos. Bet jūs?”

 

Līgava un viņas draugi bija satriekti, apskatot ekrānuzņēmumus no elektroniskās sarakstes, kas mēnešiem ilgi bija norisinājusies starp Aleksi un kādu sievieti. Šī sarakste ilgusi līdz pat kāzu dienai, un bija pilnīgi skaidrs, ka tas nav bijis nevainīgs flirtiņš.

Keisija atzina, ka ikviens elektroniskais sūtījums viņai bijis “kā duncis mugurā”.

Kādā no vēstījumiem Alekss izteica savai sirdsdāmai intīma rakstura komplimentus, kas aizvainoja Keisiju līdz sirds dziļumiem.

“Tavs augums ir apbrīnojams. Un, sasodīts, tu tik lieliski zini, kā to izmantot. Es vēlos, lai manai draudzenei būtu vismaz puse no tām prasmēm, kādas ir tev. Man nekad agrāk ne ar vienu citu nav bijusi tāda saikne, kā ar tevi,” rakstīja nodevīgais vīrietis.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment