Atklāta saruna ar pazudušās Annas Jansones vīru Juri un uzzināti vēl nedzirdēti fakti

Kā viņas vīrs jūtas šobrīd?

Tas ir atkarīgs no konkrētajiem apstākļiem. Nav pārāka varianta. Piemēram, apsverot konkrēto dienu, es cenšos iesaistīties mērķtiecīgās darbībās, piemēram, veikt pētījumus vai sakārtot savu mājsaimniecību, lai palīdzētu savai meitai.

Un otrādi, ir gadījumi, kad naktī es izvairos no miega, tādējādi samazinot produktivitāti dienas laikā. Pēdējā laikā man ir traucēts miegs un tas ir grūti.

 

Kā meita jūtas?

Viņa ir atzinusi faktu, ka viņas māsa ir aizgājusi mūžībā un ir apbedīta kapsētā, savukārt mātes atrašanās vieta joprojām nav zināma. Viņas mātes liktenis joprojām ir neskaidrs. Tāda ir viņas pašreizējā situācijas izpratne. Viņa neapšaubāmi pielāgojas efektīvāk nekā es, viņš stāsta.

Šis ir dzīves posms, kurā cilvēks ir pakļauts vecāku iegribām – kurā bērni veic noteiktas izvēles, bet nav atbildīgi par būtiskiem lēmumiem, kas dziļi ietekmē viņu dzīvi. Šādi lēmumi viņiem vienkārši izvēršas.

Vecāki apgalvo, ka viss notiks tā – un tā arī kļūst. Šajā konkrētajā vecumā šāda pieņemšana tiek uzskatīta par atbilstošu, jo nav atbilstošas ​​dzīves pieredzes, kas tiek uzskatīts par normu. Viņa vēl nebija iedomājusies dzīvi bez šiem notikumiem.

Kā Juris raksturo savu sievu?

Runājot par viņas rakstura iezīmēm, var teikt, ka viņai piemīt vairākas slavējamas īpašības. Pirmkārt, ir acīmredzams, ka viņai ir augsts intelekta līmenis gan zināšanu, gan intelekta ziņā. Turklāt viņa demonstrē iespaidīgu spēju iesaistīties dažādās tēmās un veiksmīgi risināt sarežģītas problēmas. Viņai ir slavējams godīguma līmenis, kas izrāda spēcīgu tieksmi uz godīgumu.

Viņa konsekventi cenšas pildīt savus profesionālos pienākumus, piesardzīgi uzņemoties tikai tādus uzdevumus, kas ir viņas spēju robežās.

Tomēr, kad viņa apņemas veikt kādu uzdevumu, viņa cītīgi izpilda to ar vislielāko atdevi. Turklāt viņa saglabā nelokāmu ticību citiem, pat ja saskaras ar pierādījumiem, kas liecina, ka viņi, iespējams, nepilda savus solījumus precīzi.

Ir vērts pieminēt, ka viņa parāda ievērojamu atbildību, vienlaikus arī sagaida, ka citi izrādīs tādu pašu īpašību. Viņa neapšaubāmi ir daudz uzmanīgāka pret citu vajadzībām nekā es. Turklāt viņa demonstrē lielāku elastību, mijiedarbojoties ar cilvēkiem no dažādām vidēm. Viņa uztver vērtības kā ļoti abstraktus jēdzienus.

Lasi vēl: Kapsētu likumi: ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt dodoties pie aizgājēja uz kapu kopiņu

Es atļaušos teikt, ka saiknes nodibināšana viņai bija izaicinājums, un viņa aktīvi nemeklēja personas, kurām prioritāte ir materiālajai bagātībai. Mēs nesen radījām terminu “naudas cilvēks”, lai aprakstītu šīs personas. Lai gan viņai nebija nekādu ļaunu nodomu pret viņiem, viņa labprātāk sadarbotos ar cilvēkiem, kuru vadīta ir taustāmu rezultātu sasniegšana un lepnums par savu darbu, nevis vienkārši zināšanu iegūšana.

Leave a Comment