Astrologi prognozē 3 zodiaka zīmēm spēcīgu naudas pieplūdumu tieši Jaungada vakarā

Astrologi ir nosaukuši 3 zīmes, kas līdz decembra beigām atrisinās visus naudas jautājumus. Zvaigznes ir labvēlīgas tieši šīm zodiaka zīmēm. Šajā periodā ir vērts pievērst lielu uzmanību finansiālajai labklājībai.

Zodiaka zīmes ir 12 segmenti vai sektori ekliptikas jeb saules ceļa – tās ceļa, pa kuru redzama saule no Zemes. Kāds no zodiaka zīmēm aizņem aptuveni 30 grādus šajā ekliptikas joslas posmā. Katrai zodiaka zīmei tradicionāli ir piešķirtas noteiktas īpašības, raksturojumi un asociācijas.

Šeit ir saraksts ar zodiaka zīmēm un to tradicionālajām datumu robežām:

Auns (Aries): 21. marts – 19. aprīlis
Vērsis (Taurus): 20. aprīlis – 20. maijs
Dvīņi (Gemini): 21. maijs – 20. jūnijs
Vēzis (Cancer): 21. jūnijs – 22. jūlijs
Lauva (Leo): 23. jūlijs – 22. augusts
Jaunava (Virgo): 23. augusts – 22. septembris
Svari (Libra): 23. septembris – 22. oktobris
Skorpions (Scorpio): 23. oktobris – 21. novembris
Strēlnieks (Sagittarius): 22. novembris – 21. decembris
Mežāzis (Capricorn): 22. decembris – 19. janvāris
Ūdensvīrs (Aquarius): 20. janvāris – 18. februāris
Zivis (Pisces): 19. februāris – 20. marts

Katrai zodiaka zīmei tiek asociētas ar noteiktiem īpašumiem, rakstura pazīmēm un enerģijas raksturlielumiem, kas tradicionāli ir saistīti ar šīm zīmēm.

Astroloģijas piekritēji tic, ka cilvēka dzīves gaita, attiecības un personības īpašības var būt ietekmētas zodiaka zīmju stāvokļa un savstarpējās attiecības starp planētām tajā brīdī, kad viņš dzimis.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka zodiaka zīmju ietekme nav zinātniski pierādīta, un to uzskata par astroloģijas ticējumu, nevis zinātnisku faktu.

Vērsis

Vēršiem piemīt izcila finansiālā disciplīna. Decembrī, pateicoties cītīgam darbam un budžeta vadības prasmēm, viņi var veiksmīgi noslēgt visus parādus. Šis ir piemērots laiks investīcijām vai jauna projekta uzsākšanai, kas nesīs papildu ienākumus.

Lasi vēl: Šīs trīs zodiaka zīmes 2023. gada 22. decembrī saņems labas ziņas no Visuma un tās būs izbrīna vērtas

Viss, kas jums ir jāzina, ir tas, ka jaunajā gadā varat ienākt ar augstu notu. Aizvadītajā gadā esat daudz ko iemācījies, un, pamatojoties uz šīm zināšanām, jūs patiešām vēlēsieties izveidot sev jaunu plānu.

Šonedēļ tu jutīsies ļoti atvērts pārmaiņām un gatavs pieņemt mācības, kas tevi ir atvedušas šurp. Jā, gada laikā tev ir bijuši grūti brīži, taču šonedēļ notiek tranzīti, kas tev visu sasaista kopā.

Mēnesim esot kvadrātā ar Marsu un Mēnesim Vērsī, tu pamanīsi, ka tev ir absolūti ērti atrasties varas pozīcijā. Kad jūs sagaida novecojošais Mēness, jūs atklāsiet, ka varat uzticēties saviem spriedumiem un gūt panākumus sev un citiem. Šonedēļ jūs ļoti novērtēs, jo jūs uztvers kā strādīgu un centīgu partneri.

 

Nākošās zodiaka zīmes – lasiet tālāk

Leave a Comment