Atklāta saruna ar pazudušās Annas Jansones vīru Juri un uzzināti vēl nedzirdēti fakti

Annas Jansones vīrs joprojām uzsver, ka viņam galvenais mērķis ir joprojām aizstāvēt savu sievu Annu, nevis taisīt kaut kādu piemiņas sarunu vai par sevi kaut ko taisnoties. 

Apspriežot Annu, mēs redzam, ka svārstās starp pagātnes un tagadnes laiku, proti, “bija” un “ir”. Situācija ir kļuvusi diezgan neskaidra, un vienīgā pārliecība ir tāda, ka Anna paliek bez vēsts. Pirmajā novembrī pazuda Anna Jansone kopā ar savu mazo meitiņu Luīzi Evertovsku.

Tobrīd Juris pildīja savus pienākumus, savukārt vecākā meita atradās bērnudārza aprūpē. Anna un Luīzi no savas dzīvesvietas Rīgā izbrauca aptuveni desmitos no rīta.

Pēc tam otrajā novembrī likumsargi Jelgavas novada mežā, kas atrodas Valgundes pagastā, atklāja transportlīdzekli. Traģiski iepriekš minētajā transportlīdzeklī tika atklāts jaunās Luīzes n.e.d.z.ī.v.a.i.s ķermenis. Pašlaik Anna joprojām ir bezvēsts pazudusi.

 

Pagaidām galīgas atbildes nav rastas, ir tikai iespēju pārpilnība un minējumi, ko likumsargi aktīvi pēta, savukārt Annas dzīvesbiedrs Juris tās nemitīgi atkārto prātā.

Pēdējā mēneša laikā ir notikušas minimālas izmaiņas. Neskatoties uz mūsu rūpīgo izmeklēšanu šajā jomā līdz otrajai nedēļas nogalei, kopš tā laika pārbaužu līmenis nav būtiski palielinājies. Ir svarīgi atzīmēt, ka nav veiktas visaptverošu visa meža pārmeklēšana.

Līdz ar to šobrīd, salīdzinot ar iepriekš, nav papildu pamata uzskatīt, ka viņa varētu būt nedzīva šajā apkaimē. Protams, pakāpeniski esam novērtējuši šo situāciju, stāsta Juris.

Tomēr var iebilst, ka novembra vidū pieejamās informācijas apjoms ir salīdzināms ar to, kas mums ir šobrīd. Varbūtība, ka viņa atradīsies nepārbaudītā vietā vai dosies tālāk, paliek tāda pati kā novembra vidū.

Lasi vēl: Astrologi prognozē 3 zodiaka zīmēm spēcīgu naudas pieplūdumu tieši Jaungada vakarā

”Attiecībā uz saturu, ko es rakstu, ja viņa atrodas vietā ar pieejamiem saziņas resursiem, man var būt iespējams sastādīt viņai rakstisku ziņojumu, izmantojot šādus līdzekļus. Šīs ziņas ir īpaši paredzētas Annai.

Diemžēl es nevaru ar viņu sazināties pa tālruni vai nosūtīt e-pastu, ko esmu pārliecināts, ka viņa saņems. Iespējams, ka viņa vilcinās piekļūt noteiktiem kontiem. Taču, ja viņa atrodas vietā ar interneta pieslēgumu, iespējams, ka viņa var saskarties ar šādiem jaunumiem.”

Kādi ir uzzināti vēl nedzirdēti fakti? Lūk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment