Astrologs Pāvels Globa dalījās ar jaunu prognozi un paziņoja, ka gaidāmā ziema būs briesmīga

Pāvels Globa nesen pastāstīja, kas notiks ar pasauli 2024. gadā. Kādas prognozes piepildīsies mēs uzzināsim pēc laika. Šodien pastāstīsim, kādu prognozi 2024. gadam sagatavojis Pāvels Globa.

Savā prognozē Pāvels Globa aplūko nākotni no kopienas pozīcijām. Pavels Globa nonāca pie šokējošiem secinājumiem, pamatojoties uz planētu ietekmi un astroloģiskajiem datiem.

Iepriekš astrologs prognozēja jaunus ekonomiskos konfliktu perēkļus 2023. gadā. Šie konflikti var ieilgt vairākus gadus.

Globālā prognoze 2024. gadam

Atbilstoši debess ķermeņu stāvoklim Pāvels Globa prognozē, ka tuvākajā nākotnē pasaule var ieslīgt konfliktos. Lai no tā izvairītos, ir steidzami jāmeklē konstruktīvs risinājums un jāpanāk vienprātība.

Pretējā gadījumā pasaule var iestigt tiesas dienā. Katrs no mums to izjutīs uz savas ādas. 2023.-2024. gada ziema būs viena no sliktākajām mūsu pasaulei.

Tā var izrādīties liktenīgs intervāls starp pagātni un nākotni mūsu planētai. Ir jāmeklē veidi, kā miermīlīgi atrisināt konfliktus un veidot drošu eksistenci mūsu planētas un tās iedzīvotāju nākotnei. Jāuzmanās arī no provokācijām, kas var nākt no vienas vai otras puses.

Astrologs iesaka censties saglabāt nestabilo līdzsvaru, kāds ir šodien, ir jābūt pozitīvākam un atvērtākam. Šī ziema ir gaidāma ļoti drūma un tumša un tikai mēs ar savām domām varam.

Lasi arī: Kā izglābt pārsālītu malto gaļu un jau izceptas kotletes: pārbaudīti padomi

Lasi vēl: Rīgas zināmākajā slimnīcā ir noticis uzbrukums ārstei – Rezultāts ir ļoti bēdīgs!

Šajā ziemā, pēc Pāvela Globas domām, mēs redzēsim, kādi būs pieņemto lēmumu rezultāti, vai tie būs bijuši pareizi. Vai arī nepareizu lēmumu sekas. Attiecībā uz gaidāmo aukstumu astrologs stāsta, ka ziema būs ar spēcīgu salu īpaši Austrumeiropā.

Kas gaidāms Latvijā? Noskaidrosim!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment