Astrologi paredz, ka no 6. augusta 2 zodiaka zīmēm sākies melnā svītra dzīvē

Saspringtie planētu aspekti atstās negatīvu ietekmei uz šo zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Zvaigžņu speciālisti brīdina, ka Marss, Urāns un Hirons tagad veido saspringtus aspektus, un tieši tāpēc dažas zodiaka zīmes var uz sevis izjust nopietnu negatīvisma pieplūdumu.

Tā astrologi paredz, ka no 6. augusta divu zodiaka zīmju pārstāvjiem sāksies nežēlīga melnā svītra dzīvē. Veiksme novērsīsies no šiem nelaimīgajiem, bet ar grūtajiem pārbaudījumiem nāksies tikt galā saviem spēkiem.

Dvīņiem nāksies pārdzīvot krīzi attiecībās ar draugiem. Zvaigznes brīdina, ka nav izslēgta attiecību pārtraukšana ar draugiem vai ar attāliem radiniekiem.

Lasi vēl: Melnais augusts: trīs zodiaka zīmēm augusts it nemaz nebūs labs mēnesis, gaidāmas grūtības

Tāpat arī plāni, kas saistīti ar finanšu jautājumiem, tagad var izjukt. Pastāv liela iespējamība, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem radīsies problēmas ar virzīšanos pa karjeras kāpnēm, bet svarīgi dzīves projekti neīstenosies.

 

 

Zivīm šajā periodā būs daudz rūpju un raižu. Iespējamas problēmas ar tuviem radiniekiem, kas būs saistītas ar senu neatrisinātu konfliktu. Slepeni sakari un tikšanās arī var atnest šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem problēmas.

Lasi vēl: 11 gadus jauna meitene 3 dienas dzīvo Rīgā, jo baidās doties mājās; iejaucas policija un tad tikai sākās!

Astrologi tāpat arī atzīmē, ka komercdarbība būs neizdevīga, bet mīlestībā iespējami sarežģījumi. Dažu paziņu dēļ ir iespējams pazaudēt vērienīgu naudas summu.

Leave a Comment