Melnais augusts: trīs zodiaka zīmēm augusts it nemaz nebūs labs mēnesis, gaidāmas grūtības

11.augustā Saule būs kvadratūrā ar Urānu, kas ir brīvību mīlošo un ekscentrisko Ūdensvīru planēta. Viņiem šis aspekts atnesīs kardinālas pārmaiņas.

Melnā neveiksmju svītra šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem apies apkārt. Izdosies izvairīties no jebkāda veida finansiālām kataklizmām un pat īstenot dažus viskvēlākos sapņus. Tie, kurus tomēr aizskars melnā svītra, var neuztraukties. Tā jau zaudē savu spēku un augusta vidū melno svītru nomainīs baltā.

Ūdensvīriem pienācis laiks pārmaiņām un tikai uz labo pusi. Ja nepieciešams, viņi ir gatavi izmainīt savu pasaules redzējumu. Liktenīgas pārmaiņas padarīs daudzus finansiāli veiksmīgus. Izveidosies biznesa kontakti, atnāks jauni un uzticami partneri. Visas problēmas paliks aiz muguras.

Lasi arī: Par Maksima Galkina uzstāšanos latviešu valodā izteikusies arī Ksenija Sobčaka – lūk kas viņai sakāms

Enerģijas krājumi palielināsies, situācija ar naudu pilnībā stabilizēties. Pastiprināsies vēlme veikt karjeras izrāvienu un labi nopelnīt. Pēdējā mēneša nedēļā Ūdensvīri iegūs to, uz ko jau sen ir gājuši. Tāpat nekas netraucēs dzīvot un strādāt sev ierastajā režīmā.

14.augustā Saule būs opozīcijā Saturnam. Uzticamajiem un pragmatiskajiem Mežāžiem iestāsies aktīvas darbības periods.

Lasi vēl: Skumja ziņa otrdienā: mūža miegā devies Latvijā zināms žurnālists

Izdosies pabeigt iesākto un īstenot uz sevis uzņemtās saistības. Gatavojieties saspringtām attiecībām ar apkārtējiem. Atrodiet laiku un spēkus, lai salīgtu un nonāktu pie savstarpējas sapratnes. Un, galvenais, beigsies melnās svītras ietekme. Īpaši jūtami tas atsauksies uz tiem, kuriem melnās svītras ietekme bija kļuvusi jau neizturama.

Nākošajai zīmei ies grūtāk – lasi tālāk

Leave a Comment